Излъга ли Краси Радков детската болница, че ще им дари колата от „Капките“?

04 Август 2022, 11:12


 "Няма кола още. Автомобилът спечелен от Краси Радков в шоуто „Като две капки вода“, не е при нас.

Не знаем дали се е свързал с изпълнителния директор. Но до нас лекарите не е стигнал никакъв отзвук“,  това заявиха пред „България Днес“ от столичната болница по детски болести „Проф. Иван Митев“.

В средата на месец май се проведе финалът на шоуто „Като две капки вода“. Десетото юбилейно издание беше спечелено от актьора Краси Радков. В емоционална реч Радков обяви, че ще дари наградата си - автомобил на детската болница в София.

"Краси Радков не се е отказал да дари наградата си. Все още има намерение да помогне на болницата, но това е един дълъг процес. Първо той трябва да придобие автомобила, след това да го продаде и сумата да бъде дарена, защото на лечебното заведение не му трябва кола, а  пари. За Краси Радков е много по-лесно да дари просто автомобила, но те не са заявили това, а знаете, че мие следваме желанието на тези които даряваме“,  категорични са пиарите на комика и изразиха надежда че нещата ще се случат в близките няколко седмици, тъй като твърде много са се проточили. Специализираната болница има спешна нужда от апаратура на обща стойност 75000 лв. така че каквото и да дари актьорът все ще е от полза.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
На славуца
преди 7 месеца
0
хората са измекяри като него
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени