Женски свади във „Фермата“ заради eмигранта Симеон

20 Септември 2018, 21:50


Тазседмичният обичай, който участниците в риалитито „Фермата“ трябваше да изпълнят – джафка, предизвика смесени чувства и дори агресия сред част от дамите в шоуто.

 

 

Според българската традиция навремето момите и момците са показвали симпатиите си един към друг чрез ръчно направени стрели. Момчетата ги изстрелвали в двора на момичето, което харесват, а тя взимала само тази, която принадлежи на младежа, от когото тя се вълнува.

 

 

Калоян стреля в „двора“ на Лилия, Роман – на близначката Ива, а Александър – на Александра. Изборът на емигранта във Франция Симеон обаче предизвика истински трус в женските редици. Въпреки очакванията на другата близначка Йоана, че именно тя ще получи стрелата му, диджеят, който е със статут на секссимвол в риалитито, „отстреля“ Радилена.

 

 

Това предизвика началото на жестока женска тирада, в която Йоана обяви Симеон за предател и дори заплаши да изхвърли дрехите му в обора. Близначката призна на сестра си, че е напът да се разреве, обяснявайки реакцията си не с ревност, в каквато съотборничките й се усъмниха, а с предателството му.

 

 

Наложи се Симеон да обяснява защо се е спрял на Радилена, заявявайки, че я е избрал по лични причини и че не е знаел, че това може да доведе до толкова проблем в отбора му. Въпреки че не пожела да признае дали я харесва, той все пак даде да се разбере, че блондинката му прилича на друг скъп за него човек, явно намеквайки за бившата му приятелка. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени