Как Къци заблуди всички, че не е Бебето?

1102
15 Ноември 2020, 11:00


Във втори пореден сезон Къци успя да надхитри и панелистите, и зрителите на „Маскираният певец”. Дипломираният кукловод заблуди абсолютно всички, имитирайки рапъра Криско и актьора Димитър Рачков. Дори екипът, който го обгрижвал по време на репетициите и живото предаване, хал-хабер си нямал, че това е Къци, научи HotArena.

До последният лайв той се опитвал да се прави на жена не само в изпълненията на песните. Бившият водещ на телевизионната игра „Риск печели, риск губи” толкова се вживял в ролята си на Бебето, че започнал да измисля разнообразни хитрини, за да подведе не само зрителите, но и екипа на предаването. „Специално за шоуто си купих розови маратонки и постоянно ходех с тях. Ако някой посегне към мен, аз го хващах леко, за да не усети силната мъжка ръка. Но пък бях единственият, който си показа краката”, призна Къци.
Жокерите за Бебето обаче също бяха доста подвеждащи. „Уликите за Бебето: Пише песни, ходи с антураж, тренира, около него постоянно красиви жени, популярен в YouTube... Как не се сетихте по-рано, че е Къци ?”, коментира с чувство за хумор заблудата, че той се крие под костюма на Бебето.

След успешното участие на Къци като Шапката в първия сезон на забавното шоу, Маги Халваджиян звъннал на шоумена, за да го попита дали ще се справи в женски образ. „Ти съмняваш ли се?”, отговорил Къци и с радост приел предизвикателството. Никой от близките му изобщо не заподозрял, че именно той се крие под розовия костюм на лигавото бебе. „Приятели във фейсбук любопитстваха дали не участвам, но аз умело ги заблуждавах. Казвах им: „Абе, хвърлям едно око, ама нашият сезон беше по-хубав. Този изобщо не ми харесва”, признава Вапцаров. Той умишлено имитирал Димитър Рачков и неговите  прословути подскоци. Много харесал костюма на Бебето, но дишането му било доста трудно. „Имаше само две малки дупчици на главата, през които можех да си поемам въздух и на репетиции едва не се задушавах. Отварях си леко маската отдолу, без да ме видят кой съм, за да дишам”, споделя 57-годишниаят актьор, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени