Камелия си изпати покрай Ториното и Пашата

05 Юни 2022, 10:28


Камелия си изпати покрай дуетните си партньори Тодор Димитров-Торино и Павел Денов-Пашата.

Песента им „План Б” стана хит много бързо, но и също толкова бързо бе свалена от ЮТюб канала „Kings recoreds” на двамата младежи. Причината е, че парчето, което натрупва над милион гледания, се оказа крадено от албанския хит „Дале” на Бутринт Имери, Кида и Ледри Вула, чиято премиера бе през юли миналата година. Правата за музиката не са отдавани на други изпълнители, т.е. на нашенците. Камелия запази мълчание по казуса, докато Торино и Пашата побързаха да обявяват, че завистници им „подлели вода”. Дни по-рано, дуетът пък разказа за друг случай, в който са спестили пари, заобикаляйки правила.

Двамата снимали в Дубай кадри за парчето си „Джанам”, като старателно внимавали да не ги хванат. Причината е, че в арабското емирство се плаща, за да се снима съдържание за музикални видеа и филми. Сумата за реализиране на кадри варира според локацията. Торино и Пашата обаче се изхитрили и измислили как да снимат кадри за „Джанам”, без да плащат. Направили го тайно, което разбира си е било солиден риск. „Просто стоим в колата – единият излиза, снима, прибира се, вади се картата с кадрите...”, разясниха Торино и Пашата схемата, по която заснели кадри за клипа си „Джанам”.

Двамата споделиха за случката в „Шоуто на Николаос Цитиридис” в присъствието на Камелия. Тя, разбира се, за първи път чуваше тази история. Следвайки модела си, Торино и Пашата успели да реализират кадри и в луксозния 5-звезден хотел „Бурж ал Араб” в Дубай. Снимачен ден там струва 50 000 лева, разясниха двамата. А те не платили нищо, понеже снимали тайно.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Георги
преди 6 месеца
0
Аз като лъжа, крада и правя мизерии , поне не ги разказвам ,камо ли по телевизията…. Тези двамата са пълни идиоти
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 6 месеца
0
И тримата....
баста на чалгата
преди 6 месеца
0
Баш ми дреме за чалгаропитеците.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени