Каримански в топла връзка с Мая Бежанска! Слави Трифонов ги запознал

21 Април 2022, 15:00


Проваленият кандидат за управител на БНБ Любомир Каримански се оказа близък до актрисата Мая Бежанска. Топлите отношения лъснаха в социалната мрежа Фейсбук, където двамата си разменят комплименти и изпращат сърчица. Оказва се, че Каримански и Бежанска са свързани не само от взаимно приятелство, но и от общи бизнес интереси.

 

Справка в Търговския регистър показва, че банкерът и актрисата са съдружници във фирма заедно с нейния мъж Владимир Войновски. Те се водят собственици на дружеството „Юк Камп“, което се занимава с недвижими имоти, строителство и хотелиерски бизнес.

 

Въпросната фирма е строител на комплекс от планински вили и къщи, които се намират в китното родопско село Юндола на терен от декар и половина, вижда се от документите за строежа от 2014 г. През годините Мая, мъжът й и неговият брат са били съдружници на Каримански и в други бизнес начинания.

 

Фирмите, в които има съвместно съдружие, датират по регистрации още от миналото хилядолетие, а емблематична сред тях е „Брайт Айдиас“, която държеше ексклузивните права на „Уорнър“ за филмите на касети, разпространявани във видеотеките у нас с български дублаж. Към днешна дата всички фирми, в които Каримански е бил съдружник или управител, са били прехвърлени на баща му Антон, сочат още регистрите.

 

Връзката между банкера от Койнаре и актрисата е Слави Трифонов, в чийто екип тя се подвизаваше дълго време. Отношенията на Дългия и Бежанска през годините бяха на приливи и отливи. Тя ту напускаше шоуто му, ту се връщаше като гостуваща актриса. Мистерия обаче е дали тя е запознала Каримански с учиндолеца или пък обратното, пише „Ретро“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени