Кати отказала да преспи с Ути, след което той я изкарал жрица на любовта (Пикантни подробности)

12 Октомври 2016, 14:58


Чалга певицата Кати разбила сърцето на Ути, като отказала да му пусне, научи HotArena.

Несподелената любов на готвача е отпреди 30 години, но още сипе сол в раната, заради която той сляпо мрази лекия жанр, барабар с всичките му представителки. Петър Бъчваров, като е истинското име на Ути, не харесвал творчеството на блондинката, но хлътнал по нея, след като попаднали заедно в приятелска компания.

Ути започнал да загражда певицата, надявайки се, че ще успее да я вкара в леглото. За беда мераците му към лолитката били за нещо доста по-сериозно от секса за една нощ. Паметливи приятели на съквартиранта от ВИП Брадър споделят, че той по онова време толкова бил обсебен от Кати, че не спирал да й пише любовни писма, в които изливал преливащата си от нежност душа. Накрая Кати му казала, че между тях не може да има нищо и го отрязала в прав текст.

Негови близки разказват, че в яда си Ути разправял, че Кати е проститутка и търси само богати мъже, от които да цоца финансови облаги, пише Таблоид.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Поп-фолк фен
преди 5 години
0
Всички в България са наясно, че работата на жълтите медии е да пренаписват страници като променят заглавията, за да могат да привличат читатели! Моля, преди да публикувате преглеждайте информацията за да може тя да е достоверна, цитирам: "Несподелената любов на готвача е отпреди 30 години, но още сипе сол в раната, заради която той сляпо мрази лекия жанр, барабар с всичките му представителки". Вие изобщо можете ли да смятате? Това се учи във втори клас?! 30 години тогава НИТО Е ИМАЛО поп-фолк, нито Кати. Навсякъде пише, че несподелената любов на готвача е отпреди 3 петилетки т.е. 15 години!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени