Кобилкина учи брата на Брендо как да натрупа милиони и да стане звяр в леглото

12 Март 2021, 10:04


Братът на кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо – Симо Крайчев, се обучава при психоложката Наталия Кобилкина и нейните семинари за богатство и любов, научи HotArena.

От приятели братът на Брендо научил, че има семинари как да стане милионер, и решил да разбере за какво става дума. Крайчев има намерение да започне нов бизнес и искал той да е колкото се може по успешен. Крайчев бил много прилежен в онлайн курсовете и редовно пишел домашните си. Обучението явно е дал резултат и той се записал на втори курс, този път как да даде тласък и да развие любовния си живот. Братът на Брендо бил толкова доволен, че започнал да се самоусъвършенства, дори се записал на курс за капитан на яхта, като обучението е приключило съвсем скоро пише „България Днес“.

Според близки до Симо той няма нищо общо с брат си Брендо чисто физически, но като умствен капацитет много си приличали. Брендо е с 13 години по-голям от Симо Крайчев. Те са братя от различни бащи.

Баткото вкара в легалния бизнес по-малкия още като младеж. Според присъдата на Евелин Банев от българския съд и в незаконния. Двамата бяха осъдени през май 2018 година за участие в престъпна група за пране на пари от наркотрафик. Симо Крайчев бе осъден на 3 години условно.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
-3
За мен тази велика жена трябва веднага да стане министър на образованието и да въведе нейните методи на обучение в учебната програма от първи клас нагоре. Допълнително всички деца над 18 години трябва да могат да правят масажи на простатата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
Преди 1 година
0
На Катъркина не може да и се отрече,че умее да надушва будалите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Jjj
Преди 1 година
0
От свирки ли?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени