Контузия и бинтове на празник: Луиза Григорова си сряза 2 пръста (ШОК снимка)

20 Август 2022, 10:00


Контузия беляза рождения ден на Яна Маринова. Потърпевша е не рожденичката, а нейната дружка - Луиза Григорова-Макариева. Актрисата сряза два пръста на лявата си ръка и се наложи да я бинтоват по време на купона на 17 август. Раните са дълбоки, тъй като на Лу, както я наричат близките й, се налага да притиска болното място с кърпа, за да спре кръвта.

 

Раните са дълбоки

Раните са дълбоки

 

Празникът се проведе по време на снимките на новия сериал "С река на сърцето", в който двете дружки отново си партнират. Звездните девойки се намират във Видин, където текат снимките на новата продукция. Голяма част от сцените се реализират във винарска изба, разположена точно на брега на река Дунав. Именно в нея се завихри партито за рождения ден на Маринова. Въпреки че на другия ден красавиците трябваше да станат в 6 часа сутринта, за да заемат местата си на снимачната площадка, те все пак вдигнаха луд купон за празника.

Всичко започва с официална вечеря, но веселото настроение и приятната компания бързо променят нещата. Под един покрив са се събрали Мартин Макариев, Александър Сано, Христо Петков, Малин Кръстев и куп други родни звезди.

За щастие, травмата на Луиза не може да попречи на веселото настроение. Самата тя прие с усмивка ситуацията и понесе геройски болката.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени