Кристин Илиева търси още 200 бона за операции (Моделката не е напълно възстановена от катастрофата с Дивна)

08 Февруари 2019, 10:50


Моделката Кристин Илиева, която пострада при катастрофата с Дивна, се нуждае от още 100 000 евро за операции, за да се възстанови напълно, разбра HotArena.


Блондинката моли всеки, който може да й помогне, да го направи и ако има въпроси, ще му отговори веднага. "Скъпи приятели, първо искам да изкажа огромната си благодарност към всички, които ми помагат в последните месеци. Както знаете, вече почти година се възстановявам от тежката катастрофа, която преживях на 12 март 2018. През този период ми бяха направени множествено операции в турска клиника, където лекарите са убедени, че пълното ми възстановяване е възможно. Пътят до тук не беше лек, но знам, че мога да се справя с вашата подкрепа. Предстоят ми още пластични операции и отново се нуждая от вас", започва разказа си Кристин.


Тя допълва, че по време на лечението й са се появили усложнения, които налагат допълнителни интервенции и това надхвърля първоначално предвидената сума. 


"За предстоящите операции са нужни 100 000 евро - сума непосилна за семейството ми. Затова се обръщам към вас, с надеждата, че отново ще бъдете до мен и ще ми помогнете", предават от Телеграф. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Айтен
преди 3 години
-1
Жалко за това красиво, умно и интелигентно дете. Дано събереш час по-скоро парите и се оправиш на 100 процента. Живота е пред теб, бъди силна и вярвай, че всичко ще е наред медицината е толкова напреднала особено турците са номер едно на световно ниво така, че вярвай че и с двата крака си на земята и ще бягаш дори. Успех миличка и нека Господ бог е с теб.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
боклук
преди 3 години
0
не излиза от маринела а приси пари, чанта гучи маркови дрехи фризьор а нямала пари ми рус ака олексей с баща милионер??? ЛЪЖКИНЯ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 3 години
-4
сериозен ли сте? не мога да повярвам, ужас


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени