Латинка Петрова слага 4-а доза след тежък COVID

30 Юли 2022, 10:13


Четвърта поза срещу COVID-19 ще си постави актрисата Латинка Петрова. Това разкри самата тя пред "България Днес".

Лоти е изплашена от идващата с пълна силна нова вълна в разгара на летния сезон. Актрисата иска да се предпази от вируса. Петрова знае, че само с имунизация може да се предпази от коварното заболяване. "Ще говоря с личния си лекар кога да си сложа ваксината. Само това е спасението", обясни 78-годишната актриса.

Латинка иска да си постави втората бустерна доза срещу заразата преди пика на вируса. Според експертите новата вълна вече е започнала. А пикът ще е в началото на следващия месец. Петрова си постави трета игла в началото на годината. Още тогава тя съобщи, че ако трябва, ще постави още един бустер.

През миналата година актрисата се срещна очи в очи с вируса. През пролетта Латинка се заразява с COVID-19. Иска да постъпи в болница, ала я отхвърлят. От лечебните заведения й казват, че е за домашно лечение. А пък в клиниките така и така нямало места.

"Страшно е! Лекувах се вкъщи. Вече спрях най-силните и тежки лекарства. Сега приемам витамини, но нямам сили", разказа актрисата, след като оздравя.

Редица популярни личности от България също ще си поставят втори бустер срещу COVID-19 преди началото на новата вълна. Сред тях е й колегата на Латинка - актьорът Иван Петрушинов. "Като се прибера от морето, веднага си я слагам. Ще отида във ваксинационния център, където си сложих първия бустер", обяви преди седмици Петрушинов. 





Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 7 месеца
0
боли ма уя коя доза ще си постави тпя изкуфеляк!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени