Любо Нейков става доброволец в борбата с пандемията

401
22 Април 2020, 14:00


Любо Нейков се гласи да става доброволец в борбата с коронавируса, узна HotArena.


"Артистите сме силни физически, можем много неща, можем почти всичко, ако се напънем и се обединим. Затова съмс е обадил и на докторите Костадин Ангелов, шеф на Александровска, и на проф. Иван Костов от "Майчин дом", и на проф. Мутафчийски, ако има нещо, с което мога да помогна аз, че съм на тяхно разположение, за каквото преценят, че ставам и аз, и колегите ми. Няма да се даваме на пандемията!", обяви актьорът. 


"Най-притеснено ми е обаче за икономиката, за битието на хората след това, както и за колеги, които разчитат единствено на професията си, за да хранят семействата си. Мен засега не ме "стяга чепикът". Имам повече време за близките си, за Ана, да се занимавам с нея, да учим, да си четем, като всички", сподели актьорът, който няма желание да се включи в онлайн четенето на приказки, подето от колегите му в интернет.


"Аз съм по-консервативен, нямам нужда някой да ми чете от компютъра, предпочитам на моето дете аз да чета", категоричен е той. Според Нейков театърът с нищо не може да бъде заменен, но го притеснява евентуалният отлив, който може да се получи след пандемията. "Човек ще внимава къде и как си харчи парите. Но аз винаги давам за пример доброто, което може да се направи. Аз ти подарявам от времето, от средствата си, а ти след мен помагаш на друг.


Това трябва да ни води, защото живеем на прекрасно място и трябва да се гордеем с всичко. Аз много се радвам на инициативата да подкрепим българското. По този повод вече съм решил - износвам си купешките дрешки и започвам да купувам само български. Така взаимно ще се подкрепяме", дава идея актьорът, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 3 месеца
-1
Свинята мечтае за снимане.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени