Любовна драма тресе Фермата

353
27 Октомври 2021, 15:00


Поредна любовна драма разтресе Фермата, видя HotArena.


Виктор се захласна по бившата стюардеса Цвети и не успява да прикрие влечението си, макар, че си има приятелка, която го чака отвън. Цвети пък по никакъв начин на отрязва мераците му. Двамата все по-често се отделят от другите, за да си говорят насаме. Пренебрегвайки камерите, Цвети Виктор се прегръщат, държат се влюбено за ръце и се гледат в очите. Накрая стигнаха и до стрстни целувки. 


Бившата стшардеса обаче очевидно се забавлява, като дава различни сигнали. Веднъж казва, че трябва да сспазват някаква дистанция и да се държат приятелски, а после насърчава Виктор и му дава зелена светлина на ласките. Строителният предприемач изглежда безумно влюбен в Цвети и по всичко личи, че е готов да зареже гаджето си. 


Двойката е обект на коментари и от страна на останалите участници. Част от мъжете пък отбелязват, че Цвети изобщо не е влюбена, а просто има нужда от внимание и ухажор. Пръв Любо се опита да обясни на Виктор, че връзката му с Цвети е невъзможна, защото двамата са от различни светове. Докато Виктор живее в Чепеларе и предпочита живота в провинцията, Цвети е типично градско момиче със своите капризи и претенции, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
0
Тя опитна въртиопашка златотърсачка- кой и клъвне,той задръстеняк спрямо жените,без голям опит с такива и те така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени