Лорд Евгени Минчев отсече: Николета може да е като булката на принц Уилям, Диона - близка и далечна от Мадона, Салма с коси и визия като Джалма и още… + снимки

7930
18 Януари 2020, 15:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Салма с коси и визия като…Джалма!

Никак не съм съгласен с тази визия на Салма Хайек. В предницата плющят камшиците на разноцветни веревни парчета с никаква логика и естетика. Дали Салма не търси ефекта Джалма с косите, накъдрени и спуснати на волята на ветровете…Напълно излишен е огромният син шал, който макар  съответстващ на някои от цветовете около бюста, може да бъде използван за друга визия, да не кажа направо- за друг гардероб и континент. Долната част на роклята прави фигурата на Хайек да прилича на сладолед на клечка Ескимо, но от онези от моето време. Огромната сребриста чанта /какво толкова носите там, бе, хора/, създава колекция от уплахи специално за мен. Нека опитам да позная- компот от афъски сливи, здравословен сандвич от рошкови и бабини зъби, кисело мляко с фибри или бурканче мед както нашата Лили прави на някои места…Всяка нощ в съня ми ще идваш…Салма.

Пенкова въвежда полихромията този сезон

В навечерието на 30-та годишнина от създаването на семейната си охранителна компания Скорпио, бизнесдамата Васка Пенкова цъфти в модна и емоционална хармония. Днешният  избор е истински кралски разкош, измежду който се промъкват адаптираните естетически чувства на госпожата, за която светът е вече добре опознато поле от вълнения. Пенкова, номинирана за Бизнесдама на годината 2020 година, изненадва с отличната комбинация от цветове, където си съжителстват в удобство зелено, червено и бяло, чиито нюанси въздействат като пролетна японска градина, без да натежават с нито един детайл. Стилът кимоно, който никога не излиза от мода  е белег за най-висше признаване на класиката и достойно бележи устойчивото развитие на дамата.

Хари „залита” по Трюдо в моден аспект?

Като тунквана вафла- отгоре хрупкава коричка, отдолу тъмен шоколад е облечена Меган. Палтото и, преметнато небрежно може би отразява отношението  към кралското семейство и протокола. Ако си една принцеса, мисля, че трябва да имаш специален човек да се грижи ръцете ти да бъдат свободни от всякакви възпрепятстващи свободното движение вещи. Двата цвят, макар да ги харесвам върху празнична торта, не ми харесват върху текстил. Извън това- полата  е твърде хаотична, дълга, увиваща се объркващо върху тялото на доскорошната актриса. Не ми допада разминаването в материите на горната и долната част на облеченото. Поло яката прави лицето да изглежда почти като на Софи Маринова а прическата вади мисля, най- обременяващите му черти. Принц Хари е изглеждал много по-изразителен и непротоколен, но дори появата му да е изисквала подобно облекло, не бих поставил такава вратовръзка на негово място. Мисля, че съм виждал канадския премиер Трюдо в подобна комбинация. Знам ли, може пък да е дипломатически знак. Нали младите са се запътили именно натам. Натам, натам, моме Меган.

Николета може да е като булката на принц Уилям!

Очевидно черното е цвета на седмицата, след като самата Николета Лозанова го е предпочела. Това е семпло сако, по което се спуска магистрала от лъскаво бие, което бие повече на настъпана кристална ваза, грамотно подредена между пъпа и шията. Николета се е спасила от един непремислен вид, в който варираха много стилове, обединени според мен,  в безстилие . Прическата разказва хубава приказка за пред сън, ръцете намекват за нежност, чашата е един атрибут, от който Филип Трейси би направил красива шапка за Аскот. Когато на Николета всичко това започне да и омръзва а и животът ще изисква от нея преминаване на по-високо ниво, нека потърси женствеността в класическите образци. Все повече ми се иска да виждам госпожата във виолетово и вишнево, да преобладава топлата багра на тъмния оранж. Булката на принц Уилям го прави! Да видим!

Диона - близка и далечна от Мадона!

Чудя се колко време мина от първата поява на Мадона, на която по облекло Диона изключително прилича. Дали се връща модата на латекса, на кожените аксесоари, на лъскавото и златното! Не разпознавам това ботуши ли са или издигнати в ранг шушони, които едва не влизат в гърлото на милата ми приятелка…Ако са ботуши, жалко, защото никак не отговарят на вкуса ми, ако са шушони, два пъти повече. Очилата ме карат да вярвам в установените вкусови качества на зодия Близнаци, а прическата изобщо не заслужава случващото се от нея надолу. Коланът, с вид на шивашки метър, минава метър от всички възможни моди към момента, като не се сношава с нито една от тях. Добре де, може и да греша, но той най-малкото не отива на роклята, на която ще се намуси дори Сашка Васева. Общата оценка за облеченото е среден три, около което трябва да се въртят мислите  на певицата до следващото гиздене. Позволявам си да намекна, че Диона би изглеждала наистина прекрасно с една малка черна рокля, но не от кожа, по която да се спускат мълниите от  разноцветните камъни на едно разкошно колие. Бих се зарадвал да я видя и с малка, кокетна шапчица.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ь
преди 8 месеца
-1
Николета прилича на жена поне на 45-6 години
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вазелин
преди 8 месеца
0
Тоя анонимник кой му дава право да коментира тези хора. Първо да си изкара на нейкому уя от устата и после да говори...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ели
преди 8 месеца
0
Минчев ха ха, до къде я докара. Ха , ха.... Обсъжда Салма, звезда с така величина и при всичкото отгоре на стара снимка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени