Лорд Евгени Минчев в акция: Гери-Никол с парашутните гащи на баба ми, Галин в розово - мъжете не са каквото бяха и още + (СНИМКИ)

2078
23 Май 2020, 14:16


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Терзийска и Монни връщат силата на модата през май

Днес луксът е елегантността са представени от разнообразно трио, всеки  член на което с постижения в личния си и бизнес живот. В средата, бизнесдамата на 2017 година Камелия Терзийска изпъква в златно, в навечерието на рождения си ден. Родената под знака на зодия Телец дама отлично подчертава блясъка, силата и великолепието на този знак, свързван с парите и успеха. Притежател на известна счетоводна компания, Терзийска е вдъхновение за клиентите и приятелите си. До нея вляво е модният император Десизо Монни, чиято бизнес империя се разширява и продължава да влияе на милиони последователи на добрия вкус. Десизо Монни впечатлява с костюм от последната колекция на марката си, като показва, че пищност и класа могат да бъдат постигнати само с два основни цвята и райе. Съпругът на Камелия Терзийска Илия, също извисява ръст в това естетическо трио,  с костюм от Монни, колекция Великият Гетсби. Така светското общество постепенно се пробужда към красивото, към тенденциите, поставени също във временна карантина през последните месеци.

Гери-Никол с парашутните гащи на баба ми?

Ах, каква русалка е изхвърлило морето на сценичния бряг! Сутиенът от люспи е удивителен, бляска като риба на сухо в тази удивителна снимка. Вече два пъти казахме удивително в тази удивителна критика. Ах, всъщност станаха три пъти. Но седем пъти молих се на Бога и седем пъти в Дявола се вричах, че нямам никакво обяснение за причината човек да се облече така. Ама, спрете се моля, това не е само човек- това е Гери Никол, удивителната Гери Никол. Извънземни коси се спускат като в песен на Мустафа Чаушев а за цвят  сякаш са топнати в река близо до пречиствателна станция. Препаската гълъбо, препаската, направо ме връща на снимачната площадка на 300 и се чудя 300 дена и триста нощи кому, как и защо е хрумнала тази идея. Това цигаре, тази кинкалерия, пасмантерия и общата естетическа турбуленция при певицата ме карат направо да сляза от този „самолет” та дори и без парашут. Сега се сещам за онзи лаф от 70-те- На баба ти парашутните гащи. Май такива са и тези на Гери.

Христова да се поучи от Шърли Беси!

Истината е, че много харесвам този плат. Меката основа  в цвят капучино, огромният мак и тези зелени участъци, направо ме поставят върху старата крачна машина на леля ми Глогинка, напуснала този свят, в деня в който си отиде и Брежнев. Тежката, солидна материя заслужава обаче по-добра участ от онова, което я е застигнало, още повече, че няма комисия която да установи това шал ли е, пончо или пък блуза, скроявана на пълнолуние от шивачка с осем диоптра очила. Повече виждам този десен за дамаска на отоманка, от онези, които красят всекидневната ви, без да има особена полза от тях. Освен ако не сте истински чорбаджия и не сърбате турско кафе по икиндия, докато с баба Хафизе топите бялото сладко в чаша вода. Отплеснах се, моля простете, това гаче ли е шал в края на краищата. Йорданка Христова има и великолепието и осанката да понесе подобна модна закачка, но защо не погледне клиповете на Шърли Беси и не вземе някои практични идеи от тази икона на британската и световна музика. То, същото се отнася и за Лили, ама знаете, че не съм такъв човек. Не мога, како Сийке и не съм от тях, така да се каже.

Падащи звезди по Лепа Брена

В тази ризка, носена от фамозната Лепа Брена е концентрирано звездно небе, по което се разхожда една модна умора. Звезди, като рисувани с брокатен лак за нокти, върлуват по плата с ненадеждността на нощни пеперуди, слепнали се като заклинание . Тук като от руска матрьошка от едната звезда излизат комплекти по-малки звезди, докато всичко това заприлича на рояк оси, застанали в нещо като формички за сладки. Харесвам небесно синята основа на плата, още повече, когато изпод него прозира сутиен, връщащ ме към простора на съседките ми от времето на Модърн токинг. Огромният камък под гушата ме кара да съм сигурен, че не е истински а ако е истински, защо Лепа не отчупи малко парче и на мен. Да кажем- карат и половина. Ако това се случи, ще премълча къдриците, от които с медена наслада капят превърнати в коси момчешки желания. Питам се, аз ли не разбирам или вече се приема за естествено, но май тук фотошопът е надминал себе си. Има нещо у югозвездата, което го има и при турската легенда Ажда Пекан, само не знам кой е първоизточника. Иначе виждам Брена с кожени облекла, без разбира се, да се преминава в онези крайности описани в книги като 50 нюанса… Толкова много звезди тук а все падащи.

Галин в розово - мъжете не са каквото бяха!

Не е ли облеклото на Галин като една близалка, турена на витрината на суетата. Там всеки да може да допре език и да се отдаде на розовия захаросан вкус. Мечти, госпожа Петрова, както казва стария виц. Господинът продължава да ни показва бухналите си бедра, изтъкнати още повече от светлите дънки. Те са скъсани точно на коленете, не искам да предполагам от какви точно движения, стойки  и действия. Устничките са напъпили, истински вишни, по-скоро две шипки, щипнати една за друга. Тениската е опияняваща не само защото показва едрата мускулатура на ръцете а защото съчетава усещането за дамска пижама с бебешко бельо. Каквото и да говорим, Галин е секси, доказват го голямото му чело и малки очи. Тук явно се редуват големи с малки неща- големи мускули, малка…такова, как му беше името, че и аз отдавна не съм виждал подобни неща. Момичето до Гал е наистина много красиво, чудя се в коя пицария работи и до колко часа. Прическата е захарен памук, предоставен на мощни мъжки ръце а белият сутиен или каквото наричат там парчето плат, напомня на част от набързо отворено препоръчано писмо размер А4.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Галин
преди 9 месеца
-2
Галин си е сто процента гей!! Следвам го в инста и видях,че следва двама от най известните гей-порно актьори.След няколко минути ги отследва,но аз го скрийншотнах незнам защо. Все още пазя снимките,той ги отследва но те него не все още му лайкват снимките.Мисля,че са испанци заради това Испания му била толкова любима ся разбирам.И не се хабете да ме хейтите за правописни или пунктуационни грешки.Така или иначе няма да го видя.Нямам навика да отварям една и съща новина няколко пъти само и само да водя кой какво е писал така,че спете спокойно!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени