Лорд Евгени Минчев в акция: Графолюбомир облечени като пастори без паство, „Младост“ и „Дружба“ лъхат от Теофиков и още + СНИМКИ

27 Февруари 2021, 16:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Гери-Никол се завръща в червено!


Мислех си тези дни, че скоро не съм виждал Гери Никол. А тя сигурно е била на шопинг за да попадне на този джемпър, носещ ми асоциации с Париж, когато Бриджит Бардо беше световен идеал за красота. Но няма да сравнявам Гери с моден идол, нито пък с Бардо, само се чудя как, защо и докога, певицата ще плува в океана от колебание докато намери собствен стил. Този цвят изобщо не подхожда на тена на госпожицата, изработен по кой знае каква технология. Самият тен е като захабена първа страница на ръководство по съхранение на машинни части. Тук може би са добавени равни части грес, пясък и машинно масло. Кройката на облеченото никак не е далеч от мантата на една хигиенитска, е, признавам, че материята наистина превъзхожда обичайните дочени платове. Това в ръката на Никол ексцентрична пура или цигаре е, дано не е пиратка, подготвена да заличи всичко описано от мен, което ще е едно добро начало. Иначе- браво за красивото изумрудено кръстче.

Димо облечен, като недовършен стенопис…

Браво, аплодисменти! Тук Смелостта е свила малко гнездо, истински офис на своя мащаб, само не зная с какво се е хранила, за да покаже като резултат „процесните” цветове. Любимият актьор Димо Алексиев     е дал свобода на действията си, като със задълбочеността на прилежна шивачка е наплъстявал цвят до и цвят върху цвят. Да започна с резедавата вратовръзка, която като малка, но хитра политическа партия разцепва голямото политическо пространство. Тя е малката пътечка, по която избира да стигне окото, за да забележи останалия цветови безпорядък. Възелът, както се казва, вече е затегнат. Може би затегнат до лилаво, което обяснява цвета на ризата, пльоснала се спокойно, като локва на площад върху звездния силует на актьора. Следва умилителна оранжева жилетка в цвят , в какъвто обикновено боядисват автомобили от нисък клас. Ако човек се отдръпне малко по-назад, може да добие чувството за неловък стенопис, който или току що е бил започнат или току- що заличен. Тъмносиньо сако обединява стореното, което пък може да е било гардероб към някоя хумористична роля на господина и той изобщо да не е отговорен за този избор.

Маймарова изненадва с Пет стъпки преди крема

Козметичната кралица Цветелина Маймарова изненада себе си и обществото с нова книга  и нова визия. Като потвърждение на собствените си съвети в четивото Пет стъпки преди крема, бизнесдамата се появи в безупречен стил и отслабнала с повече от 12 килограма. Свежите резултати личат в тургура на кожата, в прическата и отличния подбор на облекло, в което всъщност Маймарова винаги е намирала точната хармония и пропорции. Черното, като един вечен цвят, е безкомпромисно точно и тук, като създава благоприятна среда да бъде изтъкнат и интериора в нейния кабинет, от където тръгват вдъхновяващите и продукти за разкрасяване. Като част от организационния Комитет на конкурса Бизнесдама на годината, Цветелина Маймарова е показвала най-доброто от себе си в модно отношение и е била ориентир за дамите с вкус.

„Младост“ и „Дружба“ лъхат от Теофиков

Когато внезапно ме връхлетя тази снимка, си казах- Георги Христов се е разхубавил, с нова прическа е, лъха младост и Дружба от него. Същите кройки, с които естрадния любимец изпълваше сцената, днес намират ново приложение при Денис Теофиков- безспорно красив, млад мъж. Както и при Христов, тук черно и бяло се преплитат в неделим кръговрат, преплитат се, още заплитат се, увисват и тежат както на бесилката с пълна сила. Но, стига мрачна поезия. Теофиков предлага още на нашето внимание  една блузка, така асиметрична, че едното му краче изглежда по-голямо от другото. Обувките, с форма и цвят на полско фиатче, едва издържат тежестта на плат и дизайнерски хрумвания, които да предположа само, са произлезли от някое шивашко ателие в Редута. За да има мир и разбирателство, каня Денис да си попеем заедно, стига да се яви с правилното облекло. Микрофонът е от мен.

Графолюбомир облечени като пастори без паство

Тези, тримата си ги бива. И заедно и поотделно. Но тук говорим за мода и което ми се набива на очи са не бананите, почти в устата на Миро, а черния цвят, обединяващ талантите. В средата Графа, сякаш пастор, носи тъмна риза без вратовръзка, сако в неясен цвят, което под сценичните светлини може да изглежда от патладжан до дъното на прегорял тиган. От Любо се виждат само внушителен грамаж дрънкулки, заселили се в деколтето му. Сигурно всичките му приятели са се наговорили да му подарят сребро на рождения му ден. И като няма къде да ги сложи, ето ги на врата му. Миро носи сако което му е очевидно голямо. Отдолу е само по жилетка а гърдите са оставени за изложбена площ на други дрънкулки, не съвсем като на Любо. Абе хора, дори аз вече не нося бижута, вие защо го правите?  И ей така, защото са ми симпатични тези тримата, ми хрумна да им измисля общо име. Може пък да си спретнат един дует, изпод моето вдъхновение. Я да видим – Миролюбограф? Графолюбомир? Люграми? Нека да е лято, както се е пее в онази песен!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1000 процента
Преди 1 година
0
З та коментара под мен са писани от един автор! Много странно !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Странно
Преди 1 година
0
Интересно тез никъде не се изказаха за Ковида, изкарали ли са го, кога ще се ваксинират, да дадат публичен пример, че не е страшно. Много нещо мълчат по темата, другите звезди не са им секретарки, да ги чуем тези особено Люграми , гробно мълчание !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В ЛГБТ е нормално
Преди 1 година
0
В ЛГБТ средите сигурно е модерно сами да си измислят титли и така да ги знаят всички. Супер, че им спряха парада, няма къде да си показват простотиите и срамотиите. Само на порно я карат по цял ден. А и жените на някои от тия са за параван, едната Мара тъпата гладна ще пукне, ако не го търпи тоя миризливец, а другата “ бизнес “ върти зад граница, далеч да не чува и вижда мизериите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахахахах
Преди 1 година
-2
А Меките китки са се събрали : трио педи на люграми ! Тия как го обичат един отзад, друг отпред в усти и трети да държат с лявата ръчка !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени