Лорд Минчев безкомпромисно: Виктория облечена в модно изтезание от миналия век, Баровеца като домоуправител на събрание и още + СНИМКИ

969
29 Май 2021, 15:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“

Кристиано и Лина връщат черното „в джаза“

Две кралици на модния и козметичен бизнес днес ликуват в естетическата прегръдка на черно- бялото. Елена Кристиано /вляво/ дава типичен пример за прилежност с малка черна дреха, на фона на която бяла блуза, сякаш кокиче, подражава на милите намерения на госпожата. До нея рожденичката Цветелина Маймарова показва класа с разнообразие в черно, което се изразява в определени успешни кройки и материи, съобразени с лятото. Предната част на блузата на награждаваната за своите успехи бизнесдама, изразява свобода на цветовете, както и правилното им комбиниране за образуване на топъл букет в средата на кадъра. Фризурите на двете дами са изключителни предвид повода, който ги е събрал. Всяка от тях е истинско модно послание към онези, които биха им подражавали или ги последвали, което всъщност е реален факт.

Италия- Голота и Голгота на Евровизия...

В разрез с всичките ми очаквания към италианската мода, представителите им на Евровизия се появиха подобно на български абитуриенти. Липсваха лимузината и броенето до 12, но очевидно италианците ни „отброиха“ 11-то място. Тук голотата изобилства за да стигне връх в Голготата на недомислие, в която се варят на бавен огън модни мисли, кройки и високи обувки. Цялата тази безполовост, налагаща се на първо, второ и трето гледане, може би носи някакви послания, но лично в мен оставя чувство за естетическа безизходица и насърчаване на зрителя към кич. Подобията на гащеризони с едра тропоска, усещането за преминаване от един пол към друг, замъглените представи за сценичност,  това оставя усещането за ресторантски оркестър, комуто е даден шанс да се прочуе. Бих се изненадал ако почтена и отдадена на модата си Италия би се гордяла с вида на своята група. Бих искал да съм сигурен, че все някой „пръв ще хвърли камъка“ колкото и безгрешен да се чувства в естетическо отношение.

Баровеца като домоуправител на събрание

Надявам се, че отчетно-изборното събрание за домоуправител в блока е минало успешно и Баровеца е заел желаната длъжност. Керемиденото му сако е напълно релевантно на длъжността а белият панталон показва допълнително санитарно старание. Някой е трябвало да скъси ръкавите на процесното сако, но то може да е на ротационен принцип и ако очакват един ден да го носи Слави, то нека просто си остане такова. Певицата Цветелина илюстрира името си с рокля, по която са накацали нарисувани цветя. Тук няма нищо за критика, само ще обърна внимание на дизайнера, че плата по-скоро прилича на тапет. Имам някои съображение и относно кройката. Тя създава усещането, че май планината е дошла при Мохамед, да не кажа- при Дева Мария.

Дивни усещания за стил при Дамян и Дивна

Чудна и дивна работа тук, братя и сестри. Дамян Попов така е оплакнал лицето си във фотошоп, че ми идва да започна да рисувам емот иконки по него . Бялото кожено яке на господина е красиво, но повече го виждам на снагата на един Рики Мартин, ако питате защо, значи не разбирате от мода. Дълбокото деколте на черната блузка отдолу ме кара да мисля дали е предназначена за мъже или за дами. Намирам погледа на Дамян за отегчен, пази Бог- отчаян, нещо което не бива да се случва до госпожица като Дивна. Та, дивна работа, братя и сестри, както вече казах. Виждате ли как Дивна от миловидно момиченце се е превърнала в истинска дама. Но имам само няколко условия, преди да потвърдя тази титла. На първо място не одобрявам прическата, предназначена според мен за друга категория жени. За друга възраст. И за друга епоха. Също така прическата не импонира на комикс- идеята и комикс- цветовете на облеченото. Защо натрапчиво си мисля, че наскоро видях попфолк певицата Камелия облечена по подобен начин... Значи, виждате, след Джена и Тита, двата жанра не спират да се съюзяват макар и чрез модата. Пак фотошоп. Ще видим ние тази работа...

Виктория облечена в модно изтезание от миналия век

Тази визия е всичко друго но не и ... евро...визия. Младото момиче се е загубило в този огромен кафтан, носещ усещания за дъждобран или ходеща палатка, в която изразяват чувствата си начинаещи дизайнери. Не зная от кого и е подарено, но палтото наистина крещи за помощ да отиде при човек с по-голяма телесна маса от Виктория. Подобни палта носят достопочтени господа в Париж и то в епохата на ранната Бриджит Бардо или Белмондо. Същата е ситуацията във Виена, но върху нито една жена не съм видял такова модно изтезание. Ръкавите са несръчно навити, панталоните ужасяват с прилика с униформа на санитарка в болница. Всичко тук навява болнична обстановка, само накацалите в деколтето камънаци говорят на собствен език, без някой да ги разбира. Прическата е прилична, харесвам огнения цвят на косите, вълните в края им. Апелирам спешно да се намери стилист за певицата, още повече в дните около явяването и на Евровизия. Ако вече се е явила, не съм обърнал внимание, наистина.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени