Тоци: За малко да стана царски зет

https://hotarena.net/lubopitno/toci-za-malko-da-stana-carski-zet HotArena.net
Тоци: За малко да стана царски зет

Актьорът Тодор Доцев-Тоци, който направи запомняща се роля в образа на Шмекера във филма "Пистолет, куфар и три смърдящи варела", за малко да стане зет на Симеон Саксобургготски. Той се запознал с царската дъщеря 4 дни след като тя и семейството й се прибрали в България след десетилетия изгнание, пише България Днес.

"Цялата фамилия Кобургготски дойде на наше представление, а след края на спектакъла Калина влезе в гримьорната, доближи ме и простичко каза: "Аз съм Калина. Искаш ли да излезем утре", спомня си Тоци. Двамата разменили телефони, тоест той дал на принцесата своя домашен телефон и на следващия ден тя позвънила и го поканила: "Аз съм отседнала в хотел "Мария Луиза" на едноименния булевард. Ще те чакам в 18 часа".

Тоци разказал на родителите си, че вечерта ще има среща с принцеса, и ги помолил да му дадат семейния бял варбург, получил колата, но смейството му, разбира се, не му повярвало: "Вие с брат ти все с принцеси излизате".

В уречения час актьорът паркирал возилото пред входа на хотела, който бил почернял от служители на НСО и чул: "Ей, момче! Веднага да разкараш този бял варел от входа".

"Аз съм Тодор Доцев и имам среща с принцеса Калина", настоял Тоци. След минути суетене думите му били потвърдени и актьорът бил настанен в рецепцията да изчака благородницата. "След 15 минути в лоби бара слезе цялото семейство, запознах се с доня Маргарита и със Симеон Сакскобургготски. Двамата ме прегърнаха и ни пожелаха: "Забавлявайте се", спомня си Тоци. Той и прнцесата останали на питие в лоби бара. Не след дълго тя го хванала за ръката и казала: "Искаш ли да се качим горе?"

"Аз изтръпнах, представих си едни горещи секссцени и казах: "Да, добре". Оказало се обаче, горе значи бара на покрива на хотела, където двамата с Калина пили по още едно питие. След малко принцесата попитала: "А сега къде ще ме заведеш?"

Тоци веднага се сети за столичен джаз клуб, който през 1999 г. бил един от най-популярните в София. Калина приела, но обяснила: "Аз не мога да се кача в твоята кола. Аз се движа по протокол. Ти отиди и ме чакай пред входа, аз ще дойда".

Качил се в своя бял варбург Тоци, стигнал до клуба и зачакал отпред. 2 часа по-късно царската дъщеря пристигнала с черни джипове и дузина мъже, облечени с балтони и въоръжени със слушалки и оръжие.

"Гушна ме, прегърна ме и вадя аз, сиромахът, 4 лева и силно викам: Плащам вход за двама", защото нямах пари да платя за всичките балтони, но слава на Бога, охранителите разпознаха принцесата и пуснаха нейните пазители без пари", спомня си със смях Тоци. На следващия ден принцесата позвънила на домашния телефон на Тоци и го поканила на среща, но "аз казах, че съм зает, защото не беше моето усещане за връзка!"

Днес актьорът е щастливо женен за своята любима Мирела и прекарва свободното си време в пътешествия с кемпер с двете им деца.

"А когато съм си говорил с дядо ми за Калина, знаете ли какво ми казваше той: "Каквото у царица, такова и у магарица", признава Тоци. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.