Луна разкри истината: Заминава ли певицата за Истанбул?

21 Февруари 2022, 14:00


Преди няколко дни в медийното пространство се появи информация, че Луна напуска България и заминава за Истанбул, узна HotArena.


Изпълнителката на "Искам го, стискам го" дори планирала да заживее за постоянно в южната ни съседка. "Абсолютна лъжа е, че заминавам за Турция!", отсече фолкпевицата пред "България Днес". Според нея тази класическа фейк нюз се родила заради едно съвсем прозаично обстоятелство - продажбата на мезонета й.


"Сигурно някой е прочел някъде за продажбата и оттам е тръгнала тази фалшива новина", допуска Луна. Напук на представата, че днес не е време за жени, певицата е на противоположното мнение. "Не, точно сега е време за жени. Само жената може да променя", убедена е Луна. По думите й "мъжете не са направили нищо, за да не допуснат цялото това напрежение", което се е натрупало в Европа и света.


Луна опроверга и слуховете, че преустановява политическата си дейност и слага кръст на певческата си кариера. "Продължавам да пея и да правя концерти. Както вече казах, продадох мезонета си в София, но това изобщо не означава, че се отказвам от всичко в България. Приемам тази "вест" за едно екстравагантно съчинение", каза през смях фолкизпълнителката.


Тя нарече още тези слухове "вид пропаганда", която не излизала от нейната уста. "В България съм, не съм ваксинирана и на предстоящите парламентарни избори ще се кандидатирам за депутат", разкри най-напред за "България Днес" Луна.


Засега изпълнителката на "Чики-чики" не издава адреса на новия имот, в който ще се нанесе всеки момент. Не отрече обаче, че мезонетът, с който се е разделила наскоро, се намира в баровския квартал "Лозенец", в непосредствена близост до сградата на Националната здравна каса. Комшии на Луна от построената в средата на 90-те кооперация споделиха, че през годините певицата от дъжд на вятър се появявала там, защото често пътувала до САЩ.


"Но в София е много приятно. Всичко е въпрос на мироглед, на подсъзнание. Когато човек е духовен, не би създал такива проблеми - и местни, и световни, не би създал такива противопоставяния, защото човешкият живот е един миг. Аз не се страхувам от война, защото вярвам в Бог и не искам да бъда отговорна за невежеството и алчността", обобщава певицата.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nina
преди 9 месеца
0
в Зимбабве да иде, там може за президент да я изберат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени