Малък Тошко размята пачки по стотачки

12 Ноември 2023, 14:00


В навечерието на 10 ноември, синът на Людмила Живкова за пореден път изтегли голяма сума пари в столичен мол.

Брадясал, внукът на генсекретаря на ЦК на БКП пристигна в търговския център, спортно пременен с бермуди, горнище на анцуг и маратонки. Едва стъпил в мола, бившият затворник с вече побеляла брада се засили веднага към един от банковите клонове, откъдето след кратък престой излезе с дебела пачка столевки. Парите в ръката на 52-годишния Малък Тошко възлизаха на поне няколко хиляди лева.


Вместо да ги прибере в джоба веднага след излизането от банковия клон, с оглед на сигурността, принцът на НРБ размяташе банкнотите в ръката си като ветрило. След това отиде до машина за плащане на комунални услуги, където погаси задълженията си и се отправи към офиса на един от мобилните оператори, където се огледа за смартфон.

 

Разгледал вече всички апарати в продажба, синковецът на Батето си избра най-скъпия модел – „Айфон 15“. Макар служителите на телекома да му прибраха покупката в хартиена торбичка, Малък Тошко бе нетърпелив да го извади и да започне да го разучава. Към изхода на мола внукът на Тато се отправи с поглед, забит в екрана на мобилния телефон.


Източник: Уикенд

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дессо
преди 2 седмици
0
Този човек изтрезнява ли изобщо?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Радо
преди 2 седмици
0
Страшна новина.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
краде пари
преди 2 седмици
0
угажда си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени