Маргарита Михнева се потроши навръх рождения си ден

26 Май 2022, 16:00


Маргарита Михнева е претърпяла инцидент, при който сериозно е наранила крака си, узна HotArena.


Крайникът на телевизионната легенда бил счупен и тя трябвало да го обездвижи с шина. Тя обаче отказва да пази леглото и въпреки сериозната травма продължава да обикаля по задачи в столицата, подпирайки се на бастун. Заради контузията обаче не може да пътува до Швейцария, където е дъщеря й Неда с двете й внучета. 


В края на миналата година тя стана баба на второ внуче Тео от единствената си дъщеря Неда. Хлапакът видя бял свят през първите дни на септември в луксозна женевска клиника.

Оправната баба няма търпение да се запознае с него и да помага с каквото може на зетя и щерката. „Много се радвам за Неда и мъжа й. Хубаво е, че дъщеря ми избра да живее в подредена държава, където нещата са регламентирани. В България щеше да й е доста трудно. Изненадаха ме с второто внуче – не очаквах да се появи толкова бързо, но всичко е Божа работа. Разликата с Леона-Маргарита – внучката ми, е годинка и два месеца, но ще се справим. Тъкмо двете деца наведнъж ще бъдат отгледани. Няма думи, с които да опиша щастието си. Наскоро ме срещна бившия министър на културата Георги Йорданов. Похвалих се и той каза, че вече трети път съм безсмъртна – веднъж с раждането на Неда, а сега и с двете внучета. Не бих казала, че Леона –Маргарита прилича на мен и носи името ми. Прилича на себе си, взела е по-малко и от двамата родители. Тео е кръстен на себе си. Да ни е здрав и късметлия, ще се справя с всички трудности”, разказва развълнуваната баба, пише Ретро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени