Мариана Попова на война с Икебаната (В скандала се намесиха Тони Димитрова и Веселин Плачаков)

04 Май 2020, 09:49


Поп певицата Мариана Попова и Деян Неделчев-Икебаната заформиха огромен махленски скандал в социалните мрежи, а в задочната им разправия се включиха и други популярни личности, които също са ставали жертва на хапливия му език. Цялата дандания завърши със закани за съд, като извънредното положение у нас бъде отменено.

 

Ексцентричният музикант пръв обиди изпълнителката на „Чуй ме”, а тя не му остана длъжна. Гневът на Мариана се отприщи след коментар на Икебаната по повод лансирането на „посредственици, които нямат нито качества, нито харизма, нито глас, нито визия и нямат нито един хит”.

 

56-годишният певец недоволства срещу популярни свои колеги, чиито песни се въртели по родните радиа и телевизии, но нямали нито един хит и на живо не можели да изпеят един верен тон. Въпреки огромния си талант, Икебаната е недолюбван в музикалната гилдия заради острия си език и скандално поведение. Песните му не се въртят по нито една радиостанция и телевизия.

 

„Аман от големи „звезди”, които се лансират по всякакви радиа и тв-та с по едно или две имена като Мариани Попови, Марийки Илиеви, Тони Димитровки, Поли Геновки, Дичовци, Любовци, Мировци, Доневци, Нетевци, Графовци и сие, още и още тем подобни нови „супер” дрисливи БГ звездички, които не можеш да им запееш нито една песен, нито да ги гледаш. Мога да ги изреждам дълго. Аман от такива дрисльовци и дрисли! Писна ми да се лансират някакви посредственици, които нямат нито качества, нито харизма, нито глас, нито визия и нямат нито един хит. Никаква индивидуалност, посредственост и имитация, лош вкус и безсилие. Бахти скапаната държава! Аман от скапани риалити измислени шоута, с измислени звезди. Няма спасение! А това измислено „БГ радио” изкриви вкусовете на хората за 20 години и наложи скучни певци и някаква странна мода. Да не говорим за националните медии, които не пускат нищо свястно и никаква БГ музика, добре че е Youtube, иначе сме загубени... Крякат, шепнат, блеят, врякат, пискат, мучат, врещят, викат – само дето не могат да пеят, да не говорим, че като ги изтъпаниш всичките тези големи „звезди” на живо, един правилен тон не могат да изпеят, щото са напълно измислени”, написа в социалните мрежи Икебаната.

 

Думите на изпълнителя на „Съчки събирам” съвсем логично отприщиха гнева на засегнатите музиканти.

 

„Този индивид, човек, ТО или каквото е там се е заел да атакува всяка публикация свързана с мен и песента „Дъжд”. Определението „некадърница” не ме обижда, защото никога не съм се взимала на сериозно и правя това, което ми харесва с много обич (може би и за това не съм чак толкова продуктивна). Обидно е това, че такива хора съществуват и имат поле за изява. Оставям това тук без удоволствие. Деян Неделчев, ти си нелеп и психически нестабилен”, заяви Мариана Попова.

 

В спора им се включи Тони Димитрова, която има стара вражда с Икебаната. Преди 7 години, след като музикалният директор на „БГ радио” Ана-Мария Тонкова угасна от рак, Неделчев заяви, че Тонкова си е заслужавала съдбата да се разболее. Икебаната се оплака, че в създаденото от нея радио пускала песни само на свои хора, а той оставал пренебрегнат.

 

Бургаската певица защити покойната Тонкова и на свой ред нападна Икебаната. Изпълнителката на „За тебе хората говорят” тогава изтъкна, че едвам смогва от участия, докато Икебаната прекарвал времето си пред компютъра вкъщи. „Не можеш да заливаш хората с отрова и жлъч! Това е не само недопустимо и подсъдно, но и нехристиянско!”

 

В разговора се включи и Веселин Плачков, който защити половинката си Мариана, пращайки Икебаната в център за душевно болни.

 

„Деян има голям глас и много качества, но не успява да ги покаже. Може би е лош късмет, а и характерът му пречи”, коментира пред „Уикенд” композиторът Дани Милев и припомни, че Неделчев е печелил „Златният Орфей” през 1993 г. с песента „Посвещение” на Хайгашод Агасян и Недялко Йорданов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дида
преди 2 години
0
Ми не може всички да ,,събират съчки ,, бе Дияне
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чародейчо
преди 2 години
0
Не коментирам Икебаната, защото той не ми е интересен. Мариана Попова също не е от моите любимки, напротив даже ми е антипатична. Затова, моля ви, не ни я натрапвайте ежедневно!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
преди 2 години
0
Ако госпожата обяви война на целия свят ще приключим бързо и няма поетапнп да ми уведомявайте с кого се е с карала. Безинтересна е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени