Мариана Векилска крие топла връзка с Иван Костов

1004
07 Май 2021, 15:14


Любопитна подробност от биографията на Мариана Векилска излезе наяве, узна HotArena.


Оказва се, че тв водещата е била в топла връзка с бившия премиер Иван Костов. Година и 3 месеца амбициозната Векилска е работила рамо до рамо с командира, докато той е бил министър-председател на България. В рамките на мандата му 1997-2001 година Векилска е била негов пи ар. Самата тя споделя, че е изпълнявала функцията на експерт в отдел "Връзки с обществеността" на министър-председателя на Република България. Мариана е била лицето, отговарящо за комуникацията с чеждестранни медии и за интервютата на Костов пред такива. 


По това време тъмнокосата амбиция е само на 25 години и тъкмо е прекратила кариерата си на модел. Малцина знаят, че някога тя е била в каталога на модна агенция Визаж, явявала се по конкурси за красота, ревюта и снимала фотосесии. С перфектните си форми впечатлява цялата администрация на Министерския съвет. Когато обаче научила за стартирането на частната телевизия бТВ през 2000 година, журналистката се отказала от държавния пост и била сред първите, подали документи за прослушване. 


Така попаднала в тв бранша и започнала кариерата си на малкия екран в самата зора на медията. Там тя изкара повече от 18 години, през които бе водеща на новинарските емсии, сутрешния блок, развлекателни предавания, рубрики и какво ли, пише Ретро. През 2019 година Мариана шокира аудиторията с новината, че къса с телевизията и заминава да работи в Брюксел. Причината бе желанието й да се отърси от драмите покрай развода й с радиоводещия Симо Колев. Там обаче тя изкара по-малко от година, а след завръщането й вратите на бТВ бяха затворени за нея. Известно време тя стоя без работа и дори се принуди да започне във Военноисторическия музей в София срещу възнаграждение от едва хиляда лева. 


За нейна радост Емил Кошлуков я покани в БНТ, където Векилска се изявява в момента. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени