Мариана Векилска раздели покъщнината с бившия! Симеон Колев още страда от развода

964
10 Януари 2022, 15:30


Мариана Векилска, която участва за първи път в „Черешката на тортата“, но въпреки това успя да грабне плакета за най-добър готвач, живее в апартамент без врати. В центъра на дома е уютната камина, за която преди години се грижеше съпруг №2 на телевизионерката - радио водещият Симеон Колев.

 

След раздялата им той взел някои картини и свои вещи, защото при нанасянето им като щастливо семейство преди десетилетия, журналистката поела грижата за обзавеждането. Симо й се доверил, не само защото бил влюбен като хлапак, но и защото вярвал в добрия й вкус - той страшно много приличал на неговия.

 

Тя е категорична, че не робува на ултрамодерно обзавеждане и голямото пространство, което се създават чрез премахването на част oт вратите и заменянето им със сводове. Холът и трапезарията са обединени, а кухнята е точно до тях. Всички платна, които Колев си взел при раздялата им били от баща му, който колекционира маслени пейзажи от български художници. Когато Мариана отишла у родителите на Симеон на гости за първи път, веднага харесала една от картините, пише „Минаха години“.

 

„Спрях пред нея и казах моя е - оказа се, че същата е любима и на Симо. След време баща му ни я подари и днес тя е срещу спалнята ни“, разказа красивата водеща, още докато е женена. Днес обаче тези платна са при Колев, но останалите мебели като шкафа и дори холната гарнитура, които видяха зрителите на Черешката, са от времето на общото им съжителство.

 

Общите им снимки също вече не висят по стените, но водещата на „България в 60 минути“ запазила много ценна фигурка на тракийската богиня на плодородието. Мариана вярва, че тя закриля дома и не била готова да остане без нея за нищо на света. Когато двамата с радиоводещия решили да се разделят, Мариана се изнесе от собствения си дом в труден за нея период - майка й си отивала от й рак, сестра и щяла да става майка, при това късно, а имала и твърде много работа в телевизията.

 

След раздялата Векилска работи за кратко в Брюксел, а после се върна у нас. Докато е Белгия, Колев и синът им Момчил живеят в жилището, а Мариана също се прибира там, когато е в отпуск в София. Категорична е обаче, че между двамата няма как да има същата химия от преди година, когато били истински влюбени.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди седмица
-1
Плакета от ''Черешката'' и бе подарен от Манчев. Вечерята и беше неадекватна. Гимнастичката Боряна Калейн,че дори и вентролога по-заслужаваха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени