Мария Бойчева и брандът й Miracle Body с номинация в конкурс за онлайн търговия

https://hotarena.net/lubopitno/mariia-boicheva-i-brandat-i-miracle-body-s-nominaciia-v-konkurs-za-onlain-targoviia HotArena.net
Мария Бойчева  и брандът й  Miracle Body с номинация в конкурс за онлайн търговия

Носителката на титлата  Lady Bulgaria International Мария Бойчева  и брандът й за натурални чайове Miracle Body са удостоени с честта да бъдат номинирани в конкурс за онлайн търговия.

След наградата First Lady, която Мария Бойчева получи за успехи в областта на здравето и красотата, този път номинацията е в конкурс за онлайн търговия еCommerce Academy Awards. Финалът на надпреварата ще е на 5 октомври, 2022г.

Първото издание на конкурса eCommerce Academy Awards има за цел да намери и представи най-добрите електронни магазини на България. Разделен на 12 основни категории, конкурсът предоставя възможност на компании от различни индустрии да премерят сили със своите преки конкуренти и покажат качествата на своя онлайн бизнес.

Miracle Body ще се изправи наравно с едни от най-големите онлайн магазини в областта на личната грижа. За година и половина марката  Miracle Body категорично се наложи в челните позиции по продажби и лоялни клиенти.

Чайовете Morning Detox, Dlim Life и Stress Relief ежедневно помагат на стотици българи да се справят с проблемите си с физиката, здравето и стреса.

Мария Бойчева държи на прозрачността относно състава и производство на всеки един продукт от брандa. Може би в това се крие тайната на стремглавия успех на Miracle Body и възходът на марката по стълбата на успеха, борейки се с жестоката конкуренция в тази сфера.

Точно за това Miracle Body е номиниран в кампанията за \"Любим магазин на публиката”.

Всеки, който има желание може спокойно и свободно да подкрепи Мария Бойчева и Miracle Body ТУК

2 Коментара

Любомир Пенев

преди 1 година

Тази бих я чукал само в гъза до насиране. Има нужда от здрав анален секс и свършване в устата.Личи си че е еблива долна мърша. На коневръза и в гъза казах! Марш

Коментирай

Оли

преди 1 година

Нещастен ненормалник

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.