Мария Бойчева и брандът й Miracle Body с номинация в конкурс за онлайн търговия

05 Септември 2022, 20:11


Носителката на титлата  Lady Bulgaria International Мария Бойчева  и брандът й за натурални чайове Miracle Body са удостоени с честта да бъдат номинирани в конкурс за онлайн търговия.

След наградата First Lady, която Мария Бойчева получи за успехи в областта на здравето и красотата, този път номинацията е в конкурс за онлайн търговия еCommerce Academy Awards. Финалът на надпреварата ще е на 5 октомври, 2022г.

Първото издание на конкурса eCommerce Academy Awards има за цел да намери и представи най-добрите електронни магазини на България. Разделен на 12 основни категории, конкурсът предоставя възможност на компании от различни индустрии да премерят сили със своите преки конкуренти и покажат качествата на своя онлайн бизнес.

Miracle Body ще се изправи наравно с едни от най-големите онлайн магазини в областта на личната грижа. За година и половина марката  Miracle Body категорично се наложи в челните позиции по продажби и лоялни клиенти.

Чайовете Morning Detox, Dlim Life и Stress Relief ежедневно помагат на стотици българи да се справят с проблемите си с физиката, здравето и стреса.

Мария Бойчева държи на прозрачността относно състава и производство на всеки един продукт от брандa. Може би в това се крие тайната на стремглавия успех на Miracle Body и възходът на марката по стълбата на успеха, борейки се с жестоката конкуренция в тази сфера.

Точно за това Miracle Body е номиниран в кампанията за "Любим магазин на публиката”.

Всеки, който има желание може спокойно и свободно да подкрепи Мария Бойчева и Miracle Body ТУК
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Любомир Пенев
преди 3 месеца
0
Тази бих я чукал само в гъза до насиране. Има нужда от здрав анален секс и свършване в устата.Личи си че е еблива долна мърша. На коневръза и в гъза казах! Марш
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оли
преди 3 месеца
0
Нещастен ненормалник


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени