Мария Грънчарова на 50: Имам самочувствие, че изглеждам много добре, но не знам на какво се дължи това

2525
03 Юли 2021, 12:12


Певицата Мария Грънчарова отбеляза 50-ия си рожден ден в тесен кръг. Разбира се, че празненството не е минало без торта със златните 50 свещички отгоре. Приятели я зарадвали се акапелно изпълнение на Happy Birthday. В момента дъщерята на естрадната легенда Борислав Грънчаров е на почивка край морето с най-добрата си приятелка Криси. Това е един от подаръците за рождения ден на Мария.

Тя споделя, че дължи перфектната си визия най-вероятно на ген от майка й. „На нея не може да й дадеш 76. Аз се шегувам, че проблемите ме карат да изглеждам все по-добре и по-добре. Нямам намеси по лицето от никакво естество. Използвам скъпа медицинска козметика. Да, може би това, че тренирам има значение. С какво се храня много не внимавам. Имам самочувствието, че изглеждам добре, но не знам какво се дължи това. Не един и двама ми правят комплименти, и мъже, и жени, които ме виждат за първи път на живо не вярват, че съм  на 50. Единственото, което полагам като усилие е да поддържам горе-долу едни килограми. Преди ходих на фитнес, но спрях. Сега правя упражнения вкъщи. Достатъчно е да отделиш един час на ден за да поддържаш форма“, казва певицата пред „Телеграф“. 

За юбилея си певицата отрича да е правила равносметки. Споделя, че не съжалява за нищо.

„Може би много неща не съм направила както трябва, може би съм имала адски много възможности, които съм пренебрегнала, но това е моята съдба и аз съм я следвала. И съм благодарна единствено и само, че има имам хора, с които съм щастлива с които да продължа да живея живота си. За тези 50 години най-хубавото нещо, което ми се е случило е да родя сина си.  Помня този момент и никога няма да го забравя. Каквото и да съм правил през годините, каквото да съм творила и сътворила, по-важно от това - мисията да си майка в този живот и да създадеш живот няма. Той ми осмисли живота. Смисълът на живота преди да имаш дете е различен“, разкрива певицата.

За най-тежък момент в живота си определя смъртта на баща си. „По-тежък от този нямам. Надявам се никога да нямам. Иначе  разочарования бол".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Огледалце, огледалце ..
преди 2 месеца
-2
Самочувствие за това как изглежда може да има Криси, не ти! Я пак се погледнете двете , нали сте заедно и се сравни .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Друга Мария
преди 2 месеца
-3
И аз съм учудена на какво дължи самочувствието си . Нито е първа красавица, нито е успяла в кариерата си. Това че е родила дете е чудесно, но тези дето сме родили по две или три какво да кажем..? Да е мъж и да е родил , да му се чудиш. Но все пак, жива и здрава. Всеки човек трябва да си търси какво го пари щастлив и доволен в живота .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Много хора имат самочувствие без покритие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени