Мария Игнатова конкурира Рачков! Блондинката с шоу като на бившия си

2867
18 Януари 2020, 13:00


Бившите гаджета Мария Игнатова и Димитър Рачков влизат в бясна конкуренция!

Блондинката стартира собствено комедийно шоу, което поразително прилича на представлението, което изнася бившата й изгора. Новият й проект носи любопитното заглавие "Без грам #Инстасрам" и вероятно иронизира известни български личности в социалните мрежи, което преди започна да прави и Рачков. Друго сходство е, че на всяко представление Игнатова ще кани известен човек, както прави и бившият й. В "Забраненото шоу на Рачков" гостуваха вече Веселин Маринов, Милко Калайджиев и редица още забавни типажи. На комедийната сцена Мария ще си партнира с Алекс Раева, с която са не само добри приятелки, но имат и голям опит пред прожекторите, след като бяха водещи на "Екс фактор".

"Ще завъртим хумористично, иронично и саркастично цялата разкошотия на заобикалящата ни действителност. Обещаваме ви шеметни моменти смях и музика, без филтри, цензура и политическа коректност. Без грам ИнстаСрам!", заяви Игнатова на промотирането на проекта си. Думите й бяха потвърдени от Алекс Раева, която призова познати и непознати да гледат дебюта им.

"Защо отказвам да съм кифла? Има ли певици без цици? Кога е силен силният пол? Можем ли да готвим, без да пошираме и бейкваме? Защо свалиха „Господарите“? И разкошно ли е да бъдем тъпи? Това ще е най-забавното шоу след БрикзиД-а", загатна Игнатова за проекта, който се задава. Вероятно точно заради спирането на "Господари на ефира" 40-годишната блондинка се е амбицирала да направи нещо и да не стои без работа.

Първите две представления ще бъдат в столично заведение на 14 и 15 февруари. В сайтовете за колективно пазаруване вече се появиха и намалени билети на цена от 20 лева. Проверка на "България Днес" показа, че пропуските се разграбват много бързо. Офертата важи за ползване на седящо място в клуба и не включва допълнителна консумация в заведението.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До хорска злоба
Преди 1 година
-3
Ама Марио грозна изкурубена ти ли си ма ! Кой ти завижда ма теб ма сумрия !Бипхимия!!!!!Аууууу!П .........та ти мирише
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хорска злоба
Преди 1 година
-6
Успех на двете дами!..Оня- късият врат ,да си го навре съвсем в голямата глава...Момичетата са красиви и забавни,не по-малко от други ,ширнали се по екрана....А,на вас злобари..и най-вече злобарки,,,почистете 'космите" в душата си...че миришите от далече...Злобата ухае,не знаехте ли,,,биохимия,,биохимия...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))))))))
Преди 1 година
-3
Видяла жабата ,че подковават коня и тя вдигнала крак....Та и Мара така.Писна ми от циркаджии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петя
Преди 1 година
-3
Колко не й се получава на тая,пълно фиаско ще е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени