Мария Игнатова стигна до припадъци

30 Март 2023, 15:00


Болна или бременна е бившата на Рачков, питат се мнозина

Бившата годеница на Димитър Рачков – Мария Игнатова, призна, че напоследък често й се случвало да припада, пише Ретро. Блондинката, която сега е съпруга на Ивайло Нойзи Цветков, губела равновесие съвсем неочаквано и при всякакви ситуации.

Тв звездата разкрива, че прилошаването я сполитало в нощни клубове, заведения и на различни оживени места. Дори на сватбата им с Ивайло преди две години в църквата на близкото до София село Житен. Докато отецът произнасял словото си, Мария се почувствала изключително зле и започнала да стиска с все сили ръката на любимия си. Ивайло си помислил, че причината била вълнение заради емоционалния момент, а не, че й е лошо. Само след минута обаче станало ясно, че Игнатова отново имала криза и не можела да се крепи на краката си.

Тя не споделя дали зад призляването се крие здравословен проблем, бременност или е провокирано от емоционалната й натура. Хора от обкръжението й смятат, че е възможно да се дължат и на слабостта й. Мария е с почти анорексично тегло и изглежда буквално сякаш ще се счупи. Тв звездата държи критичните 45 кг от години, но с цената на зверски и упорит глад.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
никой
преди 2 месеца
-2
Стискала е ръчичката на майстора на късото изречение да не избяга, че кой друг ще я вземе.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hjkk
преди 2 месеца
0
Epilepsia
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 2 месеца
-1
Хистерия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени