Мария Игнатова в опасна близост с Енчо Керязов!

8679
01 Март 2017, 15:00


Макар да не коментират заедно ли са или не са Мария Игнатова и Димитър Рачков, слуховете за раздялата им намират потвърждение по случай 50-годишния юбилей на Мъгърдич Халваджиян, узна HotArena.

 

 

На купона присъствали абсолютно всички, с които продуцентът някога е работил и продължава да го прави, освен двама – Зуека и Рачков, които са определяни за диамантите сред кадрите му. Първият бе извинен, тъй като тогава е бил на меден месец с новата си жена Ани, но липсата на Димитър предизвика смут.Самият Маги цяла вечер питал къде е водещият, пише „Галерия“.

 

 

Отсъствието му не възмути половинката му Мария Игнатова, а тя сякаш се възползваше от това, че него го няма. Тя демонстрира изключително близки отношения с атлетичния цирков артист Енчо Керязов. С него седяха на една маса един до друг цяла вечер. Дори показваха физическа близост без да се смущават от нищо.

 

 

Дори хора, които не са наясно с обвързаното положение на Енчо и Мария, биха сметнали, че те са влюбена двойка. Те били заедно и на дансинга, а върхът на еротичните им искри бил когато затанцували блус.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени