Мария Илиева призна: С бащата на сина ми не сме заедно! + Ето какво разказа за изтритите песни на Атанас Колев

03 Декември 2018, 12:57


Снощи навършилата преди дни 40 години певица Мария Илиева бе гост на Венета Райкова в „Папараци“ и открехна завесата около случващото се в личния й живот, узна HotArena.

 

Най-важните акценти от разговора между двете красавици бяха казуса с изтритите песни на Атанас Колев, който Мария продуцираше, отношенията на певицата с продуцентката Саня Армутлиева и дали с бащата на сина й са още заедно.

 

Ето какво разказа Илиева за професионалните си отношения с Наско Колев:

 

Аз публично не съм говорила никога по този казус. Може би сега е моментът да кажа следното, понеже много се спекулира с тази тема… Малко вече се прекали и ми дотегна. Освен това тя е твърде изтъркана и стара. Не знам защо някой има нужда да я дъвче още, може би това носи някакви дивиденти на някого. Атанас беше в „Стерео стая“, в продуцентската компания, която аз управлявам, като артист. Той беше изключително професионално и добре, по моя и от колегите ми оценка, продуциран. В един момент не бяха спазени уговорки, професионалната отговорност в някакви моменти се разми и изчезна.

 

Това създаде немалко проблеми на компанията. В момент, в който той трябваше да се ангажира с подписване на договор, по силата на който всъщност ние работим от доста време, той отказа без дори да има коментар за това или желание за диалог. Ние приехме, разбира се, нищо не се случва насила. Но създадената интелектуална собственост – тези песни, за които става въпрос, видеоклипове и аудиозаписи, по преценка на екипа на „Стерео стая“ бяха свалени и от ротация, и от Интернет. Защото ние счетохме, че направената инвестиция по тези проекти няма как да бъде възвърната, след като ние вече не работим заедно и е абсолютно ненужна“.

 

В публичното пространство се говореше, че именно заради Атанас Колев Мария е в кофти отношения със Саня Армутлиева. Оказа се, че няма нищо подобно, поне към сегашна дата: „Със Саня сме в чудесни отношения. Не само това. Нейната компания е издател и разпространител на моя албум. Това беше мое решение. Целият ми опит, който имам, и доверието, което личността и труда на Саня предизвикват у мен, ме направиха категорична, че аз искам точно нейната компания да издаде и разпространи моя албум. Тя е безкрайно интелигентна жена, вдъхновяваща, силна, с много категоричен характер. От нея може много да се учи. Уважение и възхищение имам за нея“.

 

А колкото до това дали с бащата на сина й Александър – Георги Михайлов, са още заедно, певицата заяви, че ревностно пази личния си живот, но все пак сподели истината:

 

Ще споделя, че с бащата на Александър не живеем заедно и не сме заедно. За щастие – се справяме чудесно. И аз, освен че се чувствам на мястото си като родител, това ме вдъхновява и окрилява да творя. Успявам да работя, да имам моите концерти и участия и успях да се справя с подготовката на новия ми албум. Така че всичко е наред“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мара дебелата
преди 3 години
-1
Свиньо стига с тоя Фотошоп прасе грозно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 3 години
0
Какви са тия писаници от рода на "40 годишната, 37 годишната, 31 годишната...." Вие на 30 и на 40 няма ли да станете?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени