Мария Жекова не спи от работа

19 Февруари 2023, 15:00


Мария Жекова, която победи в последния излъчен до момента сезон на кулинарното шоу на Би Ти Ви „Мастършеф”, напоследък не може да спи от работа.

Тя реши да направи благотворителна вечеря в София, като дари парите от продажбата на кувертите в помощ на пострадалите от унищожителния трус в Турция и Сирия. Интересът надмина и най-смелите й очаквания. Готвачката, която е и водеща на предаването „Вкусът на Бълтгария” по Би Ти Ви, показа измъченото си лице след безкрайни часове на работа, публикувайки своя снимка в социалните мрежи.

„Един човек, който напоследък спи малко и му личи. Последни няколко места остават за вечерята идния вторник. Само за няколко часа почти всички места са запазени, а вярвам, до довечера ще ги изпълним. Дори имаме виртуално закупени места, от голямото желание да бъде оказана подкрепа от хора с невъзможност да присъстват. Горда съм, че съм част от това общество! Никога няма да спра да вярвам, че ще подредим всичко тук, в малката ни, много голяма, България, защото има хора като вас. Здрави бъдете!”, поздрави Мария хората, които подкрепиха идеята й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Един съвет
преди 3 месеца
-1
Гланц за усни! По-напукани и зарязани устни на жена няма. Не и ли е поне неприятно усещането?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени