Мейзер трепери! Силиконката се покри от зловещите клетви, които се стовариха на главата й

482
27 Юни 2020, 11:29


Страшни клетви и заплахи принудили скандалната силиконка Анита Мейзер да мине в нелегалност, научи HotArena.

По тази причина осъдената за смъртта на съпруга си Николай е прекъснала всякакви публични изяви в мрежата. Те бяха станали неизменна част от ежедневието на Мейзер през последната близо една година, откакто мадамата се пренесе в Лас Вегас след излежаване на присъдата си.

Съвсем Доскоро Мейзер пълнеше социалните мрежи с видеа и снимки от свои пътешествия до различни екзотични дестинации. Много от постовете и са заливани с гневни писания, в които възмутени хора коментират поведението й и го определят като скандално.

Според тях Анита трябвало да се смири, след като е отнела живота на съпруга си, вместо да се забавлява сякаш нещо не се е случило. А в някои от писанията имало откровени клетви към скандалната силиконка. Проклятията сериозно смутили Мейзер, тъй като тя била дълбоко вярваща и смятала, че лошата енергия на злобни хора може да се стовари върху главата й.

Анита смятала, че е изкупила вината си, след като вече изтърпява присъдата си, която счита за напълно несправедлива. Според Мейзер заключването й в пандиза било заговор срещу нея на завистници, които злобеели срещу нея и постиженията й в конкурси за красота и младия й атрактивен съпруг, който я боготворял. Злосторниците действали в комбина с правоохранителните органи в България, съобщава силиконката.

Мейзер споделяла с шепата американски приятели, че ако има ад на земята той се намира в родината й, а тя е минала през него. Заради това след всички изпитания и преживения кошмар в затвора й се полагало да живея добре и спокойно. Точно на това завидели злобарите и започнали да сипят клетви срещу нея. Още по-ожесточени те станали, след като в медиите се разпространила новината, че в живота на Мейзер има нов мъж. За него самата силиконка загасна в кратки видеа от разходки в района на Големия каньон и още няколко щата съседни на Невада, където е домът й, пише „България днес”.

Мейзер се зарекла да не стъпва повече на родна земя и споделила, че най-много й липсва българското море, на чиито брег е домът й, в който със свински опашки бил удушен съпругът й.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди седмица
0
Никой по света и нас не се интересува от Мис Маскуда-Айшето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
преди седмица
0
Заглавието не е коректно. Тази особа се казва Айше Желева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо Балкански
преди седмица
0
Майзерке, много си глупава! Кой за какво да ти завижда? Дали си умна и красива, дали си образована и успяла в нещо? А това, че говориш с омраза за България тотално изби рибата! Ти си циганка, а не българка и ние не искаме такива като теб да коментират нашата родина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени