Менте служителка на БНТ измамила десетки фирми и хора? Снимки + разкрития ТУК

https://hotarena.net/skandali/mente-slujitelka-na-bnt-izmamila-desetki-firmi-i-hora-snimki-razkritiia-tuk HotArena.net
Менте служителка на БНТ измамила десетки фирми и хора? Снимки + разкрития ТУК

Бившата управителка на LCS кетъринг Стефания Добрева се оказа серийна измамничка, ужилила десетки фирми и хора с наглите си схеми, ожалиха се самите те.

 

Последната й жертва е кухнята, приготвяла храна за „Пирогов“ и „Шейново“, която бе набедена, че използва некачествени храни. Именно Стефания Добрева стои зад фалшивите компромати срещу LCS кетъринг, като се оказва, че е прилагала същите очернящи методи и спрямо предишни свои работодатели.

 

Бившата управителка на най-голямата кетъринг фирма у нас е организирала саботаж и умишлено уронване престижа на кухнята. Тя разпространила в медиите снимки от екарисаж камерата, където се съхраняват бракуваните продукти, с твърденията, че се използват за храната в болниците.

 

Докато се подвизавала в LCS кетъринг, Добрева уволнила част от екипа, назначавайки свои хора, които да й сътрудничат в схемите.

 

„Целта й е била да си подготви почвата за кражба на средства и бизнес. Така е процедирала и с бившите си работодатели“, разказват запознати. И дават за пример как си е тръгнала от магазин нонстоп с 2000 лева, за което й е заведен съдебен иск.

 

Била е и служител на голямата верига „Паоло Бутичели“, където пък я уличили в кражба на обувки. В пияно бар Корнер на бул. „Черни връх“, където е работила, собствениците са изпаднали в ужас от Стефания и нейните схеми. Също така и Петя Раева, която е бивш съдържател на кафето и стола в БНТ, е ужасена от схемите и.

 

Иначе публично Стефания Добрева се представя като служител на БНТ, което е поредната й лъжа. Наша проверка показа, че никога не е работила в телевизията, а просто е отговаряла за доставките на храна в БНТ.

 

Всички ощетени от Добрева фирми и лица вече подготвят завеждане на мащабно наказателно производство за кражби, уронване на престиж и нанасяне на материални щети в особено големи размери.

30 Коментара

Наталия маринова

преди 3 години

Лъжа Стефания искаше да му оправи мизериите и в тая база не са от сега нека дане плюе жената по такъв лъжлив начин имаме още шокиращи клипове гос Радулов лично аз ще те съдя за обида и заплаха от къде носише телешкото посмяло месо в кофи за сирене без доказан произход и документ спри да ни заплашваш всички служители и да предлагаш пари да махнем снимките

Коментирай

Ivan

преди 3 години

ХАХАХА, какви са тези лъжи разкриха умрялата фирма където готвеха с какви ли не продукти, вместо да се обърнат към собственика на фирмата обвиняват невинни хора,защо това не се каза по рано защото някой не е знаел как да подходи или е много прост !!! Срам нямат тези !

Коментирай

Georgi

преди 3 години

Това са най-големите лъжи изричани някога !!!!!!!

Коментирай

Петър

преди 3 години

Някакви други клевети и лъжи неможахте ли да измислите , нямам думи този който е написал статията или истината или е заблуден !!!!

Коментирай

Петър

преди 3 години

Някакви други клевети и лъжи неможахте ли да измислите , нямам думи този който е написал статията или не знае истината или е заблуден !!!!

Коментирай

Мария

преди 3 години

Аз лично съм работила с тази жена- няма такива интриги и схеми- тя само за това мисли явно и след това където е отишла нищо добро не е излезнало. Аз просто се чудя как й вярват някои още и как не я е срам да се показва пред хората

Коментирай

Наталия маринова

преди 3 години

Тои ще си получи заслуженото а този Саит платен от Радулов и те ще си получат заслуженото за клевета и лъжа почвам ги и тях не може да срамиш и плюеш човек без вина Радулов твоята подкрепа от мафиотцкото управление сварши спри да плюеш хората и да ни заплашваш че вече сме се осмели на мн високо ниво искаш ни по педесет бона толкова ли ти трябват

Коментирай

BrunoKralq

преди 3 години

Всички, сте един дол дренки. Крадците и некъдърниците сте толкова пошли, че не ми се вярва на очите, какво чета. Стефания си беше дошла с цел кражба и измама а вие като нейни помощнички, но бяхте хванати навреме. Слава богу беше разкрита крадливата ви групова схема и бяхте изхвърлени. Вие всички дето омерзихте фирмата ще ядете краставиците нарязани в Сливенският затвор. Всички видяха кой, кой е. Вие сте срам, за всички и най голямите некадърници, които бях виждал. Вие скъпи мърлюши, бяхте дошли с трици маймуни да ловите, но бързо ви надушихме и за това ще си платите, за всички кражби от базата, всичко е заснето. Вие бяхте най долната измет, като работници, нечистоплътни, немърливи и некадърни. Но играта свърши. Сега в Сливен ще ви бъде усигурена уютна килия с прекрасна храна и нарязани краставици в изобилие.

Коментирай

Валентина Игнатова

преди 3 години

Хахах ах... поредната нагла лъжа на господин Радулов. Така като чета статията ми се струва, че описва собствените си действия под друго име. Интересно каква проверка показва, че Стефани Добрева не е работила в телевизията, като лично аз работих с нея там 3 месеца. Проверка трябва да се направи на господин Радулов и фирмата му ЕТИРА-Ирена Георгиева, за неизплатени заплати, здравни и социални осигуровки на работниците и цялата му гнусна дейност, свързана с изхранването на болници, детски градини и други обекти с развалени храни и срок на годност отдавна изтекъл. Под наказание трябва да се подведе този господин за лъжлива информация и показ на лична информация в медийното пространство.

Коментирай

Пепи

преди 3 години

Тази задигна от нон стоп ми 2000 лв и избяга, но сега няма да и простя, утре ще се съберем всички ужилени. Тези в нейна защита са и помагачи сигурно... Те са организирана престъпна група за кражби

Коментирай

Росен Харизанов

преди 3 години

Стефания е позната в средите на измамата и кражбите, беше изгонена от магазин на мой познат, за кражба на пари. Тези останалите не ги познавам, но само, като ги гледам си мисля, че господин Бруно е много прав. Изглеждат, че са супер смотани, неграмотни и те, като Стефи са от групата бързи смели сръчни, но са ударили на камък. Дайте им това, което заслужават. Това са хора, които от затвора не трябва да излизат.

Коментирай

Случаен посетител

преди 3 години

....да бе лъжи, то издънката не е на едно място, явно е на много.....явно всички лъжат...хахах

Коментирай

Наталия маринова

преди 3 години

Еи Дечко ти не се мешаи че с нищо не си запознат ние гърбове и мутри не сме спри се да плюеш без да знаеш гледаи си Радулов там и си работи и не си ври носа където не ти е работата че скоро и то ще почнеш да го плюеш да ти пратя ли да видиш от коя год Радулов е мошеник и се подиграва на хората с труда БНТ го затвори сега сте вие А1 не се мешаи и пишеш глупости че ще се видим пред по Вили инстанции лека Бруно краля чак си ми

Коментирай

Случаен посетител

преди 3 години

....ама този Радулов нали не ви беше платил, нали мухъл готвеше, как така сеге си е купил сайт, я се разберете ....и как когато готвехте тов мухъл не сигнализирахте а чак като уж не ви бил платил, явно човека зор е видял с вас за да ви изгони....ама вие прости та прости, не тoй е готвил, а вие медийните звезди, не ви е срам

Коментирай

Наталия маринова

преди 3 години

Еи смешко Бруно спри се да обиждаш и се правиш на защитник на Радулов че ще се видим скоро нито ни знаеш нито познаваш правиш си проблем само за теп това мога да ти кажа Сприсеееееее

Коментирай

Николай минев

преди 3 години

Товае пълна лъжа именно шефът на кетееринг LCS е измамникът който не плаща на хората изатова го даваха по телевизията

Коментирай

.....да бе ама вие

преди 3 години

Ххахаххаха да бе ама вие си готвехте мухалите ама си траехте а, чак когато ви изгони вие решихте да го "споделите" хаххахаха да а ние българите сме най тъпите явно и ви вярваме хахахахха

Коментирай

.....да бе ама вие

преди 3 години

Ненормална работа, аз съм работодател и знам как се плащат данъци, тоя човек се е оттървал от вас, а вие явно работа скоро няма да си намерите ....поредната схема, да си назнача мои йора и защо, защо ли да мога да си крада е такива само СЪД ДО ДУПКА

Коментирай

JNKSLIHSJ

преди 3 години

…...ХАХАХА къде ще се видите …….ама ти от къде знаеш че не те знае каква мухла си , готвачката на мухалите

Коментирай

аз

преди 3 години

Тази от снимката я познавам лично, и моето впечатление е същото като на колегата който я е наел последно, това нейното са такива евтини схеми, че е крайно време да си намери майстора или всички майстори да се съберат, аз лично ще съдействам на колегата който е предприел мерките …….

Коментирай

Марио

преди 3 години

Всичко, което мога да ви кажа скъпи приятели е, че Стефания, която си назначи в БНТ тази валя, за касиерка и мъжът и Иво, който играеше роля на готвач беше първото гнездо от кражбите, които замисляше Стефания. Усетих я, че не са и чисти помислите, когато започна да се мазни и да ми казва, че ще станем голямо приятели, но за съжаление с крадци партия не ставам. А тези измислени готвачки, които Стефания беше вербувала с лъжи и измислени обещания, за по красива работа със свободно крадене и без задръжки, които тя ще прикрива ако си траят и и докладват, това което се говори, за нея. Стефания се опита да вербува и мен, но аз със измамници и крадци не контактувам. Просто това беше, жена, която мислеше, че може да мами всички, което и изигра лоша шега. По отношение, за работничките които са и повярвали и ръсеха лъжи пред камерата, мога да кажа само едно, Монтоя беше най мърлявата и неграмотна жена, която незнаеше, за какво идва на работа или да си бърше носа. Другите две не мога да кажа, че са работници били, защото не ставаха, за нищо. В заключение: колеги готвачи и собственици, видите ли тези лица пред заведението ви, просто се направете на сляпо, защото, това не са работници а хора, които са свикнали да просят постоянно пари с мотивите, че винаги имат проблем в семействата или са болни. Взеха погрешната страна макар, че им се плащаше такси и най редово им се плащаше. Това са жени без морал и човешки ценнности.

Коментирай

Петя Радоева

преди 3 години

Хаха такива хора ме връщат в началото на 90-те години, където всеки си мисли че му е позволено да краде както си иска и няма да има последствия! Наистина как може да сте мълчали толкова време, нали сте готвили за деца!!!! Как сте спали нощем! ( поне това се чудих като гледах репортажа), а явно сте готвили с такава стока( ако е така) защото въпросната управителка си е прибирала хубавите продукти

Коментирай

преди 3 години

….ама те хората се самозабравиха бе, те си мислят че само като се покажат по тв и вс е ок, ама сега като ги привикат готвачите на мухали в прокуратурата да кажат защо са готвили мухали за болни хора и др песен ще запеят, ще има ама аз нещо не съм разбрал не съм видял ...мрън мрън . лично съм подала сигнал до прокуратурата като гражданин ба РБ срещу тая измет, която казва, че в 21 век някой може да ги накара да готвят мухал, нека ми го докажат...…..мухли нещастни , и вс мои близки също са подали сигнали искаме отговор, защо вие тровехте хората и си мълчахте.....мухли нещастни, измслихте си го нали, ама вие сте готвили незнма …..прокуратурата ще каже , а вие вс ще си кажете и признаете и без някой да ви дава пари, мангали нещастни

Коментирай

преди 3 години

….ама те хората се самозабравиха бе, те си мислят че само като се покажат по тв и вс е ок, ама сега като ги привикат готвачите на мухали в прокуратурата да кажат защо са готвили мухали за болни хора и др песен ще запеят, ще има ама аз нещо не съм разбрал не съм видял ...мрън мрън . лично съм подала сигнал до прокуратурата като гражданин ба РБ срещу тая измет, която казва, че в 21 век някой може да ги накара да готвят мухал, нека ми го докажат...…..мухли нещастни , и вс мои близки също са подали сигнали искаме отговор, защо вие тровехте хората и си мълчахте.....мухли нещастни, измслихте си го нали, ама вие сте готвили незнма …..прокуратурата ще каже , а вие вс ще си кажете и признаете и без някой да ви дава пари, мангали нещастни

Коментирай

Kiril

преди 3 години

Vsichki shte budat razoblicheni kato sednat na sledstveniqt stol. Tezi kakvo si mislqt da se blagodarqt che ne sa rabotili pri men, shtqha da usetqt vkusa na izmamata i krajbata. Trqbva da budat osudeni za nazidanie na vsichki kato tqh. To si lichi ot pruv pogled che sa bili grupa za burzo reagiranr. No sa hvanati i otstraneni. Takiva hora sa sram za biznesa i pri nas na moreto gi ima. Vseki si plashta za gqvolutcite. Gledah q i v neta tazi Stefaniq qvno tursi izvestnost s krajbite i izmamite no sega mislq che tova shte e posledno. Presata e noj s dve ostrieta no idva i politciqta i togava vseki si poluchava zaslujenoto.

Коментирай

Miroslav Bonev

преди 3 години

Не зная как може да си толкова дебелоочие, че да правиш свади и да обвиняваш шефа си. Вие скъпи псевдо готвачки как не ви е срам Господ да ви убие как може да обвинявате друг за вашите постъпки. Шефа ви ли готвеше защо като готвехте тези болумачи не подадохте сигнал а хоп хванаха ви че крадете и не ставате за нищо и веднага плюене. Ако съм на вашият шеф на местото ще ви съдя до дупка не можете да разберете че вие носите отговорност за деянията си никой на сила не може да ви накара да готвите и да мълчите че работите с некачествени продукти и мухал. Мухал сте вие защото сами си признавате пред камера че сте изпращали такава храна приготвена от вас не от шефа ви. Много сте прости ще лежите всички в затвора защото за такива като вас не е нужно да са на свобода и дори да бъдат допускани до хранителни заведения. Възмутен съм от мърши като вас. Вие скъпи готвачки не сте готвачки а помияри с нисък морал и необразованост. Съд за вас.

Коментирай

Мариела

преди 3 години

Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

Коментирай

Мариела

преди 3 години

Тази жена определено е най-хитрият, коварен и пресметлив човек, който съм срещала. Акълът й много щрака що се отнася за измама с цел лично облагодетелстване. Интересно е да се види автобиографията на тази дама, а също така и бъдещи работодатели да проверяват и трудовата книжка. След като жили наред и постъпва некоректно към работодателите си, голяма част са я усетили и съответно съкращавали. Продължавам да се чудя как след толкова провали и хващания в измама, все още успява да се продаде на пазара на труда и да оставя след себе си толкова много потърпевши. Човек все пак трябва да има съвест в един момент.

Коментирай

Ива

преди 3 години

Познавам въпросната Стефания,работихме заедно преди време...пълна измамница!!! Работодателите ни бяха супер коректни хора,но....тя открадна оборота и си тръгна...просто така,това са схемите и. Беше пошла и арогантна личност,която непрекъснато създаваше интриги и напрежение между персонала и собствениците. Дано си получи заслуженото!! Много лош човек и неблагодарен служител

Коментирай

Михаела

преди 3 години

Тази жена ако мога така да я нарека е най голямата измамница и мошеничка, дължи на моят приятел пари и винаги се прави на луда. Зная от познати и приятелки, че е много коварна крадла и измамница. Внимавайте с тази псевдо жена, нечистоплътна, двулична и много лъже. Дано си намери майстора, защото тя не се спря. Отвратителна и нагла жена. Дайте и, това което заслужава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.