Михаела Маринова: Заведох приятеля си на опера, за да го тествам

08 Септември 2019, 09:57


Михаела Маринова – въвлечена във виртуална любов. Тази новина гръмна преди дни в родните музикални сайтове, видя HotArena. Но не става въпрос за любовна афера, в която младата певица се е впуснала, а за нейната нова песен „Само теб”. Видеото към нея пресъздава любовта във виртуалното пространство. Това обаче не са отношенията, към които талантливата изпълнителка се стреми и в реалния живот. Тя е сериозно обвързана с футболиста Александър Дюлгеров. Двамата делят общо жилище, а Михаела твърди, че си приличат много повече, отколкото би могло да се предполага, ако се съди само по професиите им.

„Любовта отдалече е спорт, който и аз практикувам”, казва по повод новото си парче Михаела Маринова. От няколко месеца приятелят ѝ играе във Велико Търново и се налага да поддържат връзката си от разстояние. Оказва се, че задачата не е толкова трудна, колкото в началото се опасявали. „И двамата сме заети, виждаме се през десетина дни, но те минават като два, защото това, с което се занимаваме, е интересно и запълва цялото ни време”, разказва Михаела пред „Уикенд”. Преди да допусне футболиста до себе си, младото момиче го подложило на интересен тест, за да е сигурно, че ще си паснат.
Заедно отишли на опера.

„Реших, че по този начин ще разбера дали този човек е готов за връзка с мен, защото операта е част от моите интереси и начина ми на живот. Ако той не ги приема и харесва, ще ни е трудно да бъдем заедно. Заведох го на „Янините девет братя” от Любомир Пипков. Това е опера, която продължава 3 часа. Александър не само издържа, но и каза, че му харесва. За самата мен беше трудно, защото операта е много тежка и като музика, и като сюжет, и се зарадвах, че за него е било интересно.

Двамата ходим заедно и на театър – той не е типичният футболист, който слуша чалга. Много подкрепя музиката, която правя, слуша това, което ми харесва, винаги е бил вълк единак дори сред своите колеги. Толкова се отличава от тях! Той е като мен. И двамата мечтаем за големия стадион – за искам да пея пред пълни стадиони, а той – да вкарва голове на тях”, споделя талантливата певица. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени