Мими Иванова продаде родната си къща в Хисаря! Спи по хотели

10 Август 2021, 13:00


Мими Иванова е продала родната си къща в Хисаря! Съпругата на Развигор Попов се разделя с имота преди повече от шест месеца.

 

„Продадох имота“, каза Иванова. „Случи се съвсем скоро", добави още певицата, без да дава уточнение защо е прибегнала до продажбата на бащината си къща. Имотът не е бил само на легендарната певица.

 

Той е наследство на нея и двете й сестри. Мими е най-малкото дете. Най-голямата oт тях почива преди 10 години. Другaтa сестра на Мими Иванова - Женя, е майката на фолк певицата ДесиСлава. Още преди години съпругатa на Развигор Попов се опитваше да се раздели с имота. На мястото на къщата, в която звездата израства, бе вдигната двуетажна къща от сестрите й.

 

След кончината на Иванка - най-голямата сестра, имотът пустее и за грижите му все не остава време. Родителката на ДесиСлава също не е използвала имота години наред.

 

Когато певицата посещава Хисаря, се налага да отсяда в хотел.

 

„Нямам проблеми с това. Тук е пълно с хотели. Имат много удобства“, споделя още хитовата певица. В края на миналата година певицата и Развигор се сблъскаха с коварния коронавирус. Мими била с температура почти седмица. За да я свали, се налага да приема антибиотик.

 

„Дълго време поддържах температyра, тресеше ме и не можех да си стоя на краката. С мъка стигнах до лабораторията, където ми правиха изследването. Добре, че мъжът ми беше с мен, защото едва се държах права. По време на лечението отслабнах с 5 кила", казва още обичаната певица.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени