Муки кани Лили Иванова за 100 години на Стоянка! (Актрисата се върна при старата си любов)

12 Януари 2022, 14:00


„Честване на 2 февруари, рождения ден на майка ми, когато, ако беше жива, щеше да навърши 100 години, ще има. Благодарна съм на екипа на Калин Сърменов, който подготви и направи всичко, за да има такъв помен за Стоянка. В момента обмислям хората, които ще поканя, извън тези, които ще участват е представлението. Искам да добавя Любо Нейков, Виктор Калев, Мария Статулова, Димитър Рачков, Елена Петрова, Йорданка Христова, Васил Найденов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров и голямата Лили Иванова. Ще се радвам, ако те присъстват.“

 

Това сподели пред „България Днес“ Мария Грубешлиева, дъщерята на Стоянка Мутафова, която потвърди, че майка й със сигурност ще се появи в залата във вид на холограма. „Ще го има и това за първи път в театъра. Хората са се погрижили за всичко“, сподели още Муки.

 

Във вчерашния ден тя бе на среща в Сатиричния театър, където видя програмата по честването и остана много доволна. „Не забравиха майка ми и този път. Все пак тя е от доайените на този театър, радва ме, че има памет за тези неща“, каза още Мария. Колкото до монетата в знак на почит към голямата Стоянка Мутафова, със сигурност и тя ще излезе, но след 2 февруари. „Още не съм наясно точно кога ще се случи това, но знам, че се работи по въпроса“, каза Муки.

 

70-годишната актриса сподели, че е изкарала прекрасна Коледа и Нова година в компанията на Богдана Карадочева, Стефан и семейството й. „Богдана не ме забравя жената и съм й благодарна за това“, сподели Муки, която за първи път разкри и че поддържа отношения с голямата си любов - скулптора Сашо Балкански. „Често ходя на гости у тях, виждаме се, не искам да казвам много подробности, да не се окаже пак, че ме женят“, смее се Муки.

 

Любовта й със Сашо балкански започва, след като се разпада бракът й с гърка Никос. „И с него останахме приятели, но със Сашо Балкански бяхме 14 години заедно. Не сме мислили за деца, защото там нещата стояха по по-различен начин. Той имаше друго дете от друг брак. Имаше пречки, за да се оженим. Но със Сашо връзката бе много интересна, защото първоначално се харесахме още като бях на 18 години. После той се ожени за моя приятелка. Тя почина и след това се събрахме, когато той беше останал вдовец. Хората ме мислят за късметлийка, ама май не е точно така. Почват ми нещата и прекъсват в някакъв момент. Но пък не мога да се оплача от вниманието на хората, често ме спират и ми казват колко са харесвали и обичали Стоянка“, радва се Муки.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени