Мъжът на Неве от Като две капки вода – милионер! (Вижте как е забогатял)

4074
09 Април 2014, 14:30


Актрисата Неве Бозукова, която в момента гледаме в „Като две капки вода“, а преди това в сериала „Етажна собственост“ и „Аламинут“, работи единствено и само за удоволствие, без да се интересува от стойността на хонорари. Причината за финансовото й състояние е имуществото на продуцента Краси Ванков, научи HotArena.net.

 

Въпреки че не е сред най-популярните лица, той стои зад доста ТВ продукции, сред които „Форт Бойар“, „На инат“, „Етажна собственост“ „Съдби на кръстопът“ и много други. Ванков снима и реклами, единствен притежава и правата за излъчване на „Формула 1“ в България, пише в. „Всеки ден“.

 

Шушука се, че именно милионите на Ванков са набутали Неве в „Като две капки вода“. Фирмата на заможния продуцент „Хидалго продакшън“ е една от най-успешните в маркетинг бизнеса.

 

„Краси изпълнява всички прищевки на Неве, ако не беше той, едва ли щеше да получи такава известност, той я набута къде ли не, съвсем в началото на кариерата й плати на Робин Кафалиев да я вземе в „Аламинут“, после я прати и във „Форт Бойар“ , измисли и цял сериал, за да й даде по-главна роля“, разказват запознати.

 

Двамата с Неве и общо трите им деца отмарят всяко лято на всякакви екзотични дестинации като Малдивите, Маями, Хаваи и още много други кътчета – мечта. Ванков кара само „Порше“-та, последен модел, а жена му Неве е обгрижвана от личен шофьор.

 

Могат да се „похвалят“ с по една неуспешна връзка в миналото, от която имат по едно дете, а в последствие се ражда и техен син Никола.

 

Двойката се запознава на кандидат-студентски изпит на Краси, която тогавашната рижава бъдеща актриса е квестор. По това време тя отглежда вече малката си дъщеря Магдалина, която е плод на временната й любов с актьора Мариян Бозуков. Тогавашната й половинка, също колега на Неве в Театралната академия, няма никакви пари и връзката му с Неве бързо пропада.

 

Две години след запознанството си с Краси, Неве решава, че е крайно време да спре да се мъчи с беднотията и да уреди, както себе си, така и дъщеря си, като се вземе с Краси. Интересно е, че Неве си запазва фамилията на първия мъж, а с Ванков нямат сватба. Някои дори подозират, че тя все още на хартия е женена за Мариян, който също си има друго семейство, но се грижи и за дъщеря си от Неве.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени