Нанси Карабойчева показа наедряло коремче

https://hotarena.net/az-jenata/nansi-karaboicheva-pokaza-naedrialo-koremche HotArena.net
Нанси Карабойчева показа наедряло коремче
Мис България Нанси Карабойчева показа наедрялото си коремче в Инстаграм, видя HotArena.


Красивата блондинка е в края на седмия месец от бременността си. Бебето е плод на любовта й с волейболния национал Добромир Димитров. Двамата обявиха, че ще стават родители в началото на април, на рождения ден на миската, пише Телеграф

4 Коментара

Една

преди 3 години

Ми да са живи и здрави с бебето, но така и не разбрах какво и харесаха с тая селска топчеста физионимия и посредствен интелект за Мис България. Не е грозотил, ама чак пък красавица ...

Коментирай

до една

преди 3 години

Къде видя "топчестата " физиономия?? Просто няма такава. Явно ти имяш отношение към нея. Момичето е много мило, земно, за разлика от други, на които родителите им ги "затрупват " с пари, а самите те са една кръгла нула в нашите очи.

Коментирай

ми,

преди 3 години

Хубава си е за разлика от Мис Крокодил,Мис Нос и Мис Джука.

Коментирай

Мими

преди 3 години

Напротив,това момиче е най-красивото,което е ставало Мис България досега! Просто има естествена красота, супер земна и чаровна е ! Не е като всички еднакви боклуци!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.