Наша бръмчалка мами брата на Ник Картър с фалшив тест за бременност

2657
14 Май 2020, 11:16


Латиносериалът, който си спретнаха българската силиконка Мелани Мартин и братът на Ник Картър от Backstreet Boys Ааарън, се заплита все повече.  Според медиите зад океана  нашенката излъгала бившето си гадже, че чака бебе с  фалшив тест за бременност закупен от интернет, научи HotArena.

Още когато разбрал за бебето Картър казал на Мелани, че иска ДНК тест за бащинството, защото й нямал никакво доверие. Именно това провокирало българката да му посегне и след това да лежа една нощ затвора в Лос Анджелис. След случката Явно двамата се бяха забравили за недоразуменията си и заживяха отново няколко седмици заедно, докато Картър не научил за лъжата и не изгони Мелани  окончателно от жилището и живота си.

Според сайта "Данканатор",Мелани манипулирала втория тест за бременност, който двамата направиха на живо пред последователите си в Instagram. Някои от феновете заподозряха, че е използвала такъв, който винаги показва положителен резултат.

В момента Мелани си е наела самостоятелен голям апартамент, за който не е ясно как ще плаща наема си. Тя демонстрира луксозен начин на живот и не крие, че се прехранва като стриптизьорка, модел и собственик на модна линия. В няколкомесечна си връзка с Картър тя няколко пъти обявяваше пред последователите си, че си търси мъже с пари. Певецът  вече е забравил бившата си изгора и живее с ново гадже – рускиня, пише „Телеграф”.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хм
преди 2 месеца
0
Преди няколко месеца Арън Картър се яви в едно предаване - беше отчаян и търсеше помощ - пристрастен към опиати,лекарства, наркотици и алкохол, но осъзнал вредата им и със страх за здравето си. Също сподели, че е напълно сам и дори семейството му не го подкрепя. Правиха му тестове, излезе здрав физически. Изглеждаше много отчаян и емоционално сринат. Явно точно тогава тази "бръмчалка" му се е лепнала. Дано не го е повлякла отново към лошите навици и дъното.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пупу
преди 2 месеца
0
Какъв е този урод вдясно ?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ani
преди 2 месеца
0
Това получаваш, когато си поръчаш Мелания Тръмп от Али Експрес :)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени