Натали Пашева ли е новата водеща на „Тази сутрин”?

01 Май 2022, 09:00


Новата водеща на „Тази сутрин” май вече е набелязана. Кореспондентката на Би Ти Ви в Германия – Натали Пашева, се върна по Великден у нас, за да прави проби със Златимир Йочев в директен ефир. Цяла седмица тя казва „Добро утро” на зрителите, без официално да е ясно точно в какво качество го прави. Най-логичното обяснение е, че я тестват за лице на сутрешния блок.

 

Натали Пашева за момента участва само в първата част на „Тази сутрин”. В нея всички лица на предаването, които в момента са на смяна, се събират в студиото и обсъждат разнообразни теми, а често си говорят и общи приказки за повдигане на настроението рано сутрин. Тъй като действието се развива между 6 и 7 часа сутринта, зрителите не са много, почти всички са недоспали, така че даже и да стане гаф, той най-често остава незабелязан от широката публика. Тази част от предаването е идеална за провеждане на тестове на кандидатките за нова водеща на „Тази сутрин”. Вече два месеца предаването е само с един водещ – Златимир Йочев. Засега той се справя идеално с работата си, но лятото наближава, а с него наближават и дългите летни отпуски. Тъй като работят с ненормирано работно време, служителите в Би Ти Ви би трябвало да имат по-дълги отпуски в сравнение с обикновените хора, на които са полагат 20 работни дни годишно. Това означава, че Йочев има право поне на 2-3 седмици лятна почивка, а извън нея – и на ваканции през останалата част от годината. Кой ще води сутрешния блок, докато той си почива? Ясно е, че му трябва партньорка, с която да се заместват взаимно.

Актуалният шеф на новините в Би Ти Ви – Антон Хекимян, също години наред водеше „Тази сутрин” сам. Когато беше в отпуска, го заместваха популярните репортери от телевизията, основно – Мария Цънцарова. Но днес повечето от тях вече са водещи, а някои са напуснали Би Ти Ви, за да отидат в конкурентната Нова тв. Натали Пашева е една от малкото, които имат достатъчно дълъг опит пред камера, но все още не са станали лица на нито едно актуално шоу. Преди години тя прави първите си стъпки с микрофона именно в „Тази сутрин”. Оттогава е близка с Антон Хекимян. Преди 6 години обаче замива за Германия заедно със съпруга си. Там ражда сина си, а работата в Би Ти Ви съчетава с работа за германска медия. За всичкото време, откакто живее в чужбина, Натали нито веднъж не е влязла в студиото на „Тази сутрин” като лица на предаването. Ролята, в която влиза тя в момента, е прецедент. Идва ли е случайно, че той съвпада с момента, в който се търси заместница на освободената от работа бивща партньорка на Йочев – Биляна Гавазова.

От телевизията не са съобщили официално, че търсят нейна заместница, но сутрешният блок е замислен за двама водещи и, според информацията на „Уикенд”, неофициално се провежда кастинг за наследница на Гавазова. Йочев едва издържа на напрежението да е сам всеки ден в предаване, което продължава почти 4 часа. Натали Пашева е първата, която тестват за вакантната позиция. Ако издържи теста, тя най-вероятно ще трябва да напусне германската си работа и да се прибере в родината. Логично е да вземе и сина си. Към момента не е известно да се е развела, така че съпругът й вероятно също ще се върне у нас заедно със своето семейство.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени