Наталия Гуркова си ремонтира фейса

1949
01 Юли 2020, 15:00
И Наталия Гуркова легна на стола. Но не на шезлонг край басейна, или на зъболекарски, или театрален, а на този пред пластичния хирург, видя HotArena.


Тъмнокосата красавица, която е известна като една от най-красивите жени на България, не оставя нищо на случайността. И въпреки че именно естествената й хубост й спечели титлата „Мис България”преди години, днес тя не се оставя на милостта на времето, пише „България днес”.


Наталия редовно посещава козметични центрове и се тунингова. Ту тук, ту там...
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баба
Преди 1 година
-1
Ааа тези 15см златни токчета, не бяха ли модерни някъде до края на 90те?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цецо
Преди 1 година
0
На никой не му пука какво прави тази проста кобила
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бляк
Преди 1 година
-1
Като няма какво друго да прави, такива като нея по цял ден обикалят салоните и заведенията и се чудят с какво да си запълнят времето. Боклуци. Защо не пишете за здраво работещите жени по над 8 часа на ден, които наистина имат работа, а не тези измислени “професии” инфлуенсър и модел. Гади ми се от вас
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
шшш
Преди 1 година
0
А какво има да се пише и казва за работягите? И като ви се гади, какво правите в този сайт? Влизате да си поплювнете малко? Мъка!... Очевидно не сте от "чудещите се с какво да си запълнят времето" посещавайки жълт сайт и оплаквайки се, че намирате "жълто" съдържание, а не философски статии или статии за "интересния" и "вълнуващ" живот на бачкаторките. Нещо ми подсказва, че този живот го познавате така или иначе и то много от близо и очевидно и на вас самата не ви е интересен, щом сте дошла тук.
......па
Преди 1 година
0
Такива като нея обикалят салоните /които са си и клюкарници/ и заведенията за да забършат някой глупак с пари за да живеят на гърба му.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени