Навръх 8 март: Дами броят 2 бона за хотдог или суши върху мъжко тяло!

08 Март 2022, 16:03


Разкрепостените дами търсят нови изживявания за празника на жената. Ако сте сред необвързаните и сте предвидили шумно тържество в изцяло женска компания, фирмите у нас имат изключително интересни предложения. Най-актуалното е танц от стриптийзьор, който носи предизвикателното заглавие гол хотдог и за него дамите броят около 2 бона.

 

Голият хотдог е разновидност на добре познатото голо суши, което също е предпочитана опция за забавление сред дамите. Различните предложения са достъпни за всяка една от женските компании, стига да си подготвят сериозна сума за тях. Най-скъпо излиза т.нар. гол хотдог, при който танцьорът, изпълняващ номера, остава напълно гол, а мъжеството му е прикрито между питка.

 

Ако изберете да хапвате суши върху голо мъжко тяло, компанията ви ще трябва да се бръкне с около 1500 лв., в цената е включено и стриптийз изпълнение.

 

Добре познатият стар вариант на стриптийз парти, при което няколко момчета се появяват изневиделица на партито ви, облечени в костюми на полицаи или лекар, е на значително по-приемливи цени от 600 до 1000 лв. В сравнение с миналата година тази има поскъпване на пакетите с около 20 процента.

 

Същото важи и за цветята. Ако сте кавалер и искате да изненадате жената на сърцето си с букет, това ще ви струва около стотачка, но може да минете само с 20 лв., ако се задоволите само с едно цвете, пише „Телеграф“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени