Нелина заживя в студентско общежитие на 51 г.

19 Юни 2022, 11:00


Нелина, която през март празнува 51-вия си рожден ден, заживя в студентско общежитие в Благоевград.

Певицата учи „Изпълнителско изкуство (народно пеене) в Югозападния университет „Неофит Рилски”, като сама е избрала да е съквартирантка със свои колеги. Тоест, Нелина не е притисната от липса на възможности, както много студенти. Решила да живее в студентско общежитие, за да не й е скучно.

По време на пандемията, тя изкарала доста дни мотаейки се вкъщи, което й досадило. Приятелят й и неин колега Илиян Михов-Баровеца, който пък преподава музика, я посъветвал да оползотвори свободното си време, като запише да учи висше образование. Нелина, която има над 30-годишна музикална кариера, послушала Баровеца, а покрай учението, решила да опознае в цялост студентския начин на живот.

„Откачих вкъщи две години, не исках да ходя на квартира и отново да съм сама. Толкова е хубаво. Млади хора, посрещат ме отпред пред общежитието, пускат „Бял Мерцедес” по купони. По улиците в Благоевград толкова ми се радват. Човек винаги трябва да предприема нещо ново”, сподели Нелина наскоро. Тя учи в курса на Бинка Добрева, първи курс е. „Имам още два изпита. Стискайте ми палци”, призова певицата феновете си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени