Ники Илиев направи 700 бона за месец със „Завръщане” - най-добрият филм в кариерата му, защото Саня не участва

24 Ноември 2019, 16:54


Истински финансов удар е направил Ники Илиев с последния си засега филм – „Завръщане”, дочу HotArena. Само за месец той е събрал 700 хиляди лева от продажба на билети на зрители в киносалоните. Много малка част от тази завидна сума обаче ще остане в джоба на режисьора, който е и продуцент и сценарист на лентата.

Ако някой е започнал да завижда на Ники Илиев, че е на път да стане милионер, благодарение на един-единствен филм, по-добре е да се въздържи. Оказва се, че „Завръщане” е истински касов бум, но не за своите създатели, а за кината, които го излъчват, и за разпространителите си. При първите ще отидат над 60 на сто от всички пари, които филмът събира от билети, обясниха пред „Уикенд” продуценти. Известен процент от останалата част от сумата ще влезе в касата на Би Ти Ви като разпространител и едва след тези отчисления ще бъде ясно точно колко ще остане за хората, създали филма. Груби сметки показват, че това едва ли ще са повече от 130-150 хиляди лева, които ще бъдат разделени между тримата продуценти – Ники, Башар Рахал и Богомил Грозев. Това ще бъде тяхното заплащане за труда им по създаването на лентата, продължил цяла година.

Въпреки че няма да стане богат със „Завръщане”, Ники е споделил със свои близки, че това е най-успешният му филм до момента – и като финансови постъпления, и по отношение на качеството. Затова е решил да прави продължение. Той вече е започнал да пише сценарий за развитието на историята на четиримата приятели в лентата, които се борят да запазят къща в Стария Пловдив, заплашена от разрушаване от дългогодишен техен враг. Снимките щели да започнал следващото лято. Заради краткия срок секссимволът не губел време да се тюхка колко богат е можел да бъде, ако не делеше приходите от труда си със своите разпространители, а се бил хванал здраво за работа. Предвидено е в продължението да участват всички звезди от първата част – освен Ники това са още Башар Рахал, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Диляна Попова, Евелин Костова и Искра Донова.

Ще се включат и други популярни актьори, които ще превърнат бъдещия филм в още по-силен магнит за зрители от този, който в момента се върти в кината.
Най-вероятно обаче сред актьорите в „Завръщане” 2 няма да намери място доскорошната основна партньорка на младия режисьор – бившата му съпруга Саня Борисова. В кино средите се шегуват, че „Завръщане” е най-добрият филм в кариерата на Ники, защото е първият, в който тя не участва. Очаква се занапред да има още много заглавия без красивото лице на Саня, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тишо
преди 2 години
-2
Нали се е отървал от зъбата досада
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ннн
преди 2 години
-2
Този е много остарялллл тази зъбла го е побъркалаа !да се вземе в ръце и се радвай че не си с този зъбат бобъррр светато вода ненапита
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 2 години
-6
Ники Илиев и добър филм е просто абсолютен оксиморон. Самият той е бездарен, както и всичките му приятели, които влачи във всеки филм - Орлин Павлов, Сашо Кадиев и прочие. Един повече или по-малко не го е направил Скорсезе.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 години
0
Абсолютно точно.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени