Никол Станкулова меша боичките с вино

https://hotarena.net/az-jenata/nikol-stankulova-mesha-boichkite-s-vino HotArena.net
Никол Станкулова меша боичките с вино

Синоптичката Никол Станкулова се преквалифицира в художничка, видя HotArena. Хубавицата се записа на един от най-модерните курсове по арт живопис.

Сесиите по рисуване с вино се превърнаха в истински хит в последно време. Идеята на тези събития е ентусиасти да се изявяват с четките, докато посръбват по чаша вино, пише „България днес”.


Никол реши да нарисува кученце, а по-късно сподели и снимки в мрежата. Няма съмнение, че се справя доста добре с четката.
 

3 Коментара

Пак ли

преди 4 години

Николинка-натрапницата? Нея ли описваше В. Райкова като "синоптичката с буклите"?!? А пък този, когото "посещавала" да не би да беше Д. Щосел (или както там се казваше шефът)?!? После и около Гришо се увъртя. Синоптичките на Нова са си чисти пеперудки. Само Н. Шопова се оказа свястна, отказвайки да бъде част от тази пошлотия.

Коментирай

:)))

преди 4 години

Дидие Щосел бая опраши,не само синоптичката с буклите,включително и мулатката която роди дете на Орлин Павлов и която също напоследък натрапват медиите.

Коментирай

Ехооооооооооо

преди 4 години

Каква значи меша?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.