Николета Лозанова се завърна у нас! (Папарашко фото)

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-lozanova-se-zavarna-u-nas HotArena.net
Николета Лозанова се завърна у нас! (Папарашко фото)

Николета Лозанова най-накрая се завърна у нас.

 

Моделката обиколи половината свят с любимия си и най-вероятно скоро отново ще отпраши за някоя екзотична държава.

 

Папараците на „България Днес“ я щракнаха да обикаля улиците в розов спортен анцуг и тениска, а телефонът бе неизменна част от нея.

3 Коментара

Антония

преди 2 години

Фантазии и мечти, както обикновено. Има дете в училищна възраст, ясно е, че 90 % от времето е тук. Спорадични пътешествия, от които се качват снимки месеци наред не променят този факт...

Коментирай

Иван

преди 2 години

Николетка има късмет че в българия няма папарашка култура като в други държави да й заснемат не филтрираното лице и къси крака.Виждайки в на живо преди година на центъра за съжаление ми припомни как махленски нападаше Алисия и я наричаше възрастна лелка на 30, но тя на нейната възраст изглежда по-зле сега.

Коментирай

be Nikoletkeeee. Razmivash me.

преди 2 години

ami ne- mojesh da si imash uj kakvoto si poiskash i kogato si poiskash, no ne i tozi (tezi_, koito si poiska i te otriazaha! Grisho, Ronaldo i oshte mnogo drugi P.S. opaaa- fillercheto li se e razmestilo, che taka ednata vejda e s edna pedia po- nagore ot drugata i micro-blading profesionalistat ne e dobar?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.