Николета разкрива най-личните си тайни в книга (СНИМКА)

09 Юли 2022, 09:54


Тайните на Николета Лозанова излизат наяве. Считаната за най-сексапилна българка издаде автобиографична книга. НиЛо споделя пътя на момичето с безброй мечти от Пловдив до една от най-влиятелните жени в България.

Николета не пропусна да разкаже и за най-горещите теми, свързани с нея. А именно връзките й с Валери Божинов и Ники Михайлов. Николета бе женена за нападателя. Роди му й дете. Но в момента е с колегата му - сина на шефа на БФС. А двамата са влюбени бурно, въпреки че са заедно от много години. "Николета е моята първа и най-голяма любов", казва Михайлов за НиЛо.

Лозанова споделя, че най-близкият й кръг от хора са Ванко 1, Мартин Карбовски, Азис и продуцентите Иван и Андрей. В книгата те описват Николета като "явление". От разкритията на плеймейтката става ясно, че прибира най-големия хонорар, даван на българка в историята на телевизията. Колко е точната сума, не се казва.

"В книгата ще допусна всички до своя кръг от емоции и хора, на които държа. Ще разкрия образа си, който малко истински познават. Образът, който понякога забравям, че съм просто аз - Николета Лозанова", споделя сексбомбата.

Промоцията на книгата на НиЛо не мина й без хейт. Плеймейтката е осмяна, че избира на корицата й да има... коза. А според други Лозанова го е закъсала здраво, щом иска пари, за да разкаже живота си. Николета е смятана за най-популярната жена в България, писа "България Днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди месец
0
куцо, кьораво и сакато пише книги в нашата държава защо не и курвите
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mer
преди месец
0
Някой е решил да оцеди до капка последните отгласи от интересът към тази смазващо безинтересна и скучна жена, събрал вероятно безбройните снимки на силиконовите имплантати препечени от слънцето на някой остров. Чесно, какво направи тя през годините освен да се дупи, да гледа замазано и да се зъби на конкуренцията в бранша... След като уж била най-популярна, защо веднъж не направи нещо за някоя благородна кауза. Да вдъхнови феновете си за нещо добро, красиво. Не... Някой гениален трябва точно пък нея да нарече "икона"..., "Професия икона". В какъв оглупял и фалшив свят живеем,където гумените цомби са идеал за красота и дори трябва да се секат дървета за да се пишат книги от които никой не се нуждае, освен "иконата"!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ще прочетете дълбокия смисъл на това как да се нагъзиш за снимка!
преди месец
0
И какво може да разкрие тази - как е почнала да въргаля по креватите от 12-3 годишна, после станала плеймейт, после върза тъпака Божинов поне покрай детето да се уреди с апартамент и кола.И накрая само гъзене гъзене и пак гъзене в инстаграм и благодарение на такива маолумни като нея и плащат за някоя рекламка и това е .Е голяма биография голямо чудо.Не знам какво има точно да се прочете защото тя и не блести с някакви дълбоки прозрения за живота, за да четем.Тъпа гъзеща се западаща жена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди месец
0
"От разкритията на плеймейтката става ясно, че прибира най-големия хонорар, даван на българка в историята на телевизията." РАЗКРИЛА или ИЗФУКАЛА СЕ, в случай, че някой още досега не беше чул и разбрал?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рени
преди месец
0
Тази пък и книга, кой ще я разгръща, бивш боклук подмятана не само от прости гонещи топка. Комплексирана селянка, държаща се безобразно, не можеща да скалъпи 3 думи. Най лошото е, че е преждевренно остаряла и без мозък.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди месец
0
Искам да знам, ще обсъди ли тарифите си на компаньонка? Как започна от 60лв и стигна до 1500? Туй ни е важно, тези тайни искаме да знаем! Да разкаже за връзката си с мъжът на Цв. Янева и как тя му лепна никнейма Шиши. Ей туй ще е бестселър. Колко се е трудила и как успяла от снимки в чалга клипове... няма нужда да ни казва. За фалираните бизнеси и тези, все още работещи, но на минус, ще каже ли? Кой е спонсор на тези начинания?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди месец
0
Ще разказва онзи сценарий, измислен от Георги Неделчев, как тя била едно миловидно Бритни (малко по-мургаво, разбира се), другите плеймейтки се точели как ще спечелят заради пари или любовниците си, но тя спечелила, защото била по-по-най. А всъщност още има снимки как същия Жоро Неделчев, който се пада редактор и организатор на конкурса, я опипва насам-натам. Поне можеше да измислят нещо ново, вместо да въртят едно и също 16 години. Реално, ако не беше Валери и скандалите около него, щеше да си остане на ниво Черната Златка, винаги около прожекторите, но никога в центъра им. Но съм сигурна, че това в книгата не го пише... Не е случайно, че интересът към нея много отдавна спадна... А тия измислици, че била най-високо платената в ТВ - никой не може да мине онези 100 000 лв на месец на Азис в TV2... Може би ако й ги делят на 5те минути сричане на аутокюто, часовата ставка наистина се вдига, но това е по-скоро за присмех, отколкото за завиждане...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
J.j.
преди месец
0
"Тайните излизат наяве"..това не са тайни. Всичко се споделя в социалните мрежи."Най-влиятелните жени в Бг"... с какво е влиятелна? Простовата жена изглеждаща наистина по- голяма за годините си. Непораснала и лигава
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Албена Вулева
преди месец
0
Изглеждаше възрастна, голяма лигла, неразбираща от комуникации жена. Книгата представлява голи нейни снимки с текст обясняващ простоватия й живот
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
Хайде поредна чукча писатель....нЕма нужда бееее....Считана,смятана еди какво си ама само от жълтурските мисири.Жалка работа ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени