Нора Нова се хвали с нов апартамент и млад кавалер

1100
24 Февруари 2021, 18:13


Периода на социална изолация една от най-атрактивните столични дами Нора Нова прекарала в компанията на млад кавалер, узна HotArena.


Според очевидци господинът пазарува, води на разходки Ахинора Куманова, както е рожденото й име, забавлява я в огромния й апартамент. До март миналата година Нора Нова беше известна из софийския хайлайф с разточителните си женски партита, достъпни само за избрани, сред които и Богдана Карадочева. Освен луксозното си жилище на Оборище, Нора Нова се е сдобила и с имот срещу Руската църква - в сградата, която през соца е пълна със семсйтва на висшата БКП номенклатура и с мастити културтрегери. 


Говори се, че тя е продала дома си на Оборище, като договорът включва специална клауза - да остане в него до края на дните си. Нора се омъжва за пръв път на 16 години, за да се измъкне от опеката на властния си баща. Съпругът й Паскал - димпломат от кариерата с достатъчно комунисти в родословното си дърво, й осигурява охолно всекидневие. Той е доста по-възрастен от нея, но достатъчно либерален. Дори майка му я харесва, нищо, че по това време Нора е сред първите хубавици в София, които скъсяват роклите си и увеличават обема на деколтетата. Тъкмо свекърва й я спасява след унгарските събития от 1956 г, когато Нора се озовава за месец в затвора, тъй като е с тежко досие като дъщеря на царски дипломат, лежал в Белене, и племенница на убит от Народния съд. 


Майката на Паскал стига до Тодор Живков, за да измъкне снаха си от лапите на народната милиция. Но благородният жест има цена, уточнена от Външно министерство - развод. Следващият й съпруг - Руди, я измъква от България като служител на министерството на културата на ГДР. Той е висок и елегантен евреин, чиито роднини са избити в Освиенцим и Дахау. Следващият й мъж - Тони Ото, среща в Мюнхен. Той й помага да се разведе с Руди и става всичко за нея - любовник, баща, приятел. Дори кръщава ресторанта им Нора Нова. След като се разделя с него, започва най-дългата си връзка - 14 години, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди месец
0
Баба Нора Нова сигурно е минала стоте години!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени