Новата на Благо: Родителите ми не го одобриха

https://hotarena.net/laifstail/novata-na-blago-roditelite-mi-ne-go-odobriha HotArena.net
Новата на Благо: Родителите ми не го одобриха

Родителите на новата съпруга на Благой Георгиев не са го одобрили за половинка на щерка им, пише България Днес. Майката и бащата на Полина са били против дъщеря им да се впуска в любовна авантюра с Джизъса. Красавицата и бившият футболист се ожениха във Велинград преди месеци.

„Като казах на родителите ми, че съм с Благо, те не бяха съгласни. Но аз бях направила своя избор. След като се запознаха с него, го харесват“, сподели Полина.

По думите й именно тя предлага на Благой да се оженят.

„Един ден му казах хайде, видяхме кога има свободна дата и го направихме“, казва още мацката.

Любовта на Благой и Полина пламва светкавично. Запознават се във фитнеса. Още на първата седмица заживяват заедно.

Родителите на Георгиев от своя страна одобрили новата снаха. Те обаче знаели, че той не се вслушва в съветите им, а прави каквото си науми. Като причина за това, те изтъкват вероятно това, че той тръгнал по жени едва когато навършил 20 години.  

12 Коментара

ха ха

преди 1 година

Амеби и двамата.

Коментирай

Читател

преди 1 година

А ,защо не казаха датата на подписа?Края на февруари и ,че след това заминават за Индонезия

Коментирай

До Поли

преди 1 година

Изглеждаш свестна зарежи тоя нерез защото ще гледаш детето си от него сама 100000%този няма да се промени. Нищо не става ог него пълен е с комплекси и борчове. Почеши си оная работа като те кефи на външен вид и го зарежи! Вашите са прави той си е халипав

Коментирай

......па

преди 1 година

Тя ако беше свястна нямаше да му предлага брак.От един дол дренки са.

Коментирай

5

преди 1 година

Тази тепърва ще има да разбира защо родителите и не го одобряват.Тъпо момиче! И когато каза, че не я притеснявало че бил женкар и зарязал няколко жени, понеже човек с всеки се държал различно.Тоест с нея няма да е така, в нея толкова ще се влюби че ще е до старини.А не си дава сметка, че няма значение коя е жената, това вече си е характер и нея я очаква същото.Но нека щом иска да си го хрантутия тоя и децата му да си го издържа.То и Златка сега рева как го била издържала и него и децата му.Ами кой те би да се хващаш с тоя с няколко деца! Не можела да спи защото работела да го издържа.Ами като си тъпа и се хващаш с грешните хора и като тази си си мислела, че с теб ще е различно е нормално да си плащаш за тъпотията!

Коментирай

Поли

преди 1 година

чесах но не помага...

Коментирай

амиии

преди 1 година

Кой би одобрил мъж,който масово забременява и оставя жените си след известно време. Всички знаят ,че "Джизъса" не е стока.

Коментирай

Една

преди 1 година

Г.ниди са и двамата, лика прилика. Уж не го харесвали, пък после го захаресвали, елементарна патица. Явно и родителите и не са кой знае колко развити интелектуално.

Коментирай

Благо

преди 1 година

забременявай ти бе ама не можеш хахаха

Коментирай

Много като теб вече плакаха

преди 1 година

Глупачка, ще реве и тя, на 20, с чаве от тоя маазен, лой тече от него. Като и слушах изказването и Поли книги неще да чете.

Коментирай

A

преди 1 година

На мен на интригант ми прилича. Уж нищо не казва, а успява да насъска настояща срещу бивша и друг да му води битките. Христина мълчи с години (това момиче, какво понесе и какви нерви трябва да има заради тоя да я носят по медиите постоянно), Есмер мълчи, Златка мълчи, само той е по телевизиите с жените си, а вече и с мама и тати. Не съм родител, но май само се снима с тези деца. Райкова като каквато и да я описват постоянно води малкия на някакви игри или детски центрове. Не го харесвам, хлъзгав ми е

Коментирай

Ужас

преди 1 година

Гледах интервюто му! Потрес! Благой е всичко друго, но не и вярващ човек! Той отвътре го изяжда нещо и затова е тая показност към Бога- говорене, молитви, пости, църкви, изповеди, татуси! Вярата е тиха, свята! Тя не се говори, Благойчо! Не се рисува, не е в църквата! Тя е в душата, в сърцето, в постъпките! Ти си вярващ само на приказки! Всичко при теб е изгода! И за това момиче се ожени заради финансовите и възможности! Що не взе някое обикновено работещо момиче в магазин, със заплата 1200лв? Никога! Защото нямаш кинти, е за това! И тази Поли ще я пишат, както всички дотук! Не ме вълнува Златка каква е била, но по и вярвам, на което казва, и че го е издържала! На нея и личеше, че го обича! Тя ще се оправи, но той доживот ще е на издръжката на поредната заблудена! Факт!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.