Нвозеландски ураган едва не отнесе Ути

24 Февруари 2023, 14:00


Ураганът „Габриел” съкрати ваканцията на Ути Бъчваров със седмица. Кулинарната звезда се прибрал с празен самолет. „Чувствах се като в частен самолет“, засмя се готвачът пред „Телеграф“.

В деня, в който Ути стъпил в Нова Зеландия, времето започнало да става все по-мрачно. „Оказа се, че един ураган от доста висока степен наближава. Впечатлен съм и от неговото име. Обикновено те носят женски имена, но той носи много либерално име – „Габриел”. Та въпросният „Габриел” буквално за часове удари столицата на един от островите”, разказа Бъчваров. Така неговата почивка се съкратила с една седмица.

Въпреки бурята популярният телевизионен готвач е силно впечатлен от далечните дестинации, които обиколи. Той успя да се гмурне в едно от чудесата на света - Големия бариерен риф, Тасмания и Нова Зеландия. Той споделя, че би се върнал отново на тези места със семейството си и да преоткрие още нови и интересни кътчета и истории за тях. „Може би най-красивото място беше остров Тасмания. Бих се върнал отново", споделя Ути.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахаха
преди 3 седмици
0
какъв ще е тоя ураган който може да отнесе тоя хипопотам?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени