О, небеса! Новият на Златка Райкова - 27-годишен арменец, бивш на Моника Валериева!

https://hotarena.net/laifstail/o-nebesa-noviiat-na-zlatka-raikova-27-godishen-armenec-bivsh-na-monika-valerieva HotArena.net
О, небеса! Новият на Златка Райкова - 27-годишен арменец, бивш на  Моника Валериева!

Златка Райкова и Благой Георгиев – Джизъса изглеждаха много хармонична двойка, но с идилията им е свършено. Уж всичко между тях вървеше по мед и масло, ала щастието им се оказа само привидно. Бившият футболист разби поредното си семейство с изневерите си. Плеймейтката също не си губи времето и вече си е намерила нов мъж, при това доста по-млад и платежоспособен.

Райкова дори не крие актуалната си тръпка. Тя публикува няколко снимки в социалната мрежа, на които се натиска с младока – очевидно с цел да дразни Джизъса. Близки до сексапилната блондинка издават, че мургавият хубавец, с когото е преплела език на кадрите, има арменски произход и е едва на 27 години. Това го прави с почти десетилетие по-млад от 36-годишната Златка. Заможният ерген по принцип предпочитал да излиза с какички и бившата на Благо не е единствената плеймейтка в списъка му. Говори се, че преди е имал интимна връзка и с еротичния модел Моника Валериева. Райкова се похвалила пред приятелки, че новият й мъж бил доста щедър и редовно я глезел със скъпи подаръци.
Според запознати блондинката била бясна заради секс похожденията на Джизъса и скочила в леглото на първия срещнат само за да му отмъсти. През последните три години бившият спортист изглеждаше сякаш се е кротнал до Златка, но явно не е могъл да избяга от старите навици. Досега Благой е провалял всичките си връзки заради многобройните си изневери. На Райкова също не успя да остане верен, колкото и да се правеше на примерен мъж.

Клюката гласи, че този път Георгиев е кръшнал с едрогърдата брюнетка Таня Дешева, която визуално много наподобява Николета Лозанова. Силиконката е бивше гадже на пишман актьора и фитнес инструктор Адриан Зурков, станал известен с участието си в риалити сериала „София ден и нощ”. Слабият ангел на Благо не устоял пред прелестите на знойната хубавица и след кратко ухажване се озовал в леглото й. Златка случайно открила пикантни съобщения в телефона му и го изритала с гръм и трясък от семейното им жилище. Тъй като апартаментът се водел на нейно име, тя с пълно право го изхвърлила на улицата с два куфара дрехи. Хора от обкръжението на семейството издават, че в момента Джизъса се е покрил в чужбина и изчаквал бурята да премине.

Георгиев има 4 деца от 3 различни жени и личният му живот досега е пълен провал. Най-скандален бе разводът му с рускинята Есмер Омерова, която все още не му разрешава да вижда 6-годишния им син Елай. Тя е единствената жена, с която Благой е сключвал официален брак. За съжаление обаче, законният им съюз не просъществува дълго.
С днешна дата Есмер има връзка с боксьора Макс Давидов, който се грижи за момченцето като роден баща. Георгиев много пъти се опитвал да се свърже с бившата си съпруга, но тя блокирала телефонния му номер и му отказвала контакт с детето. Зеленооката красавица била категорична, че Джизъса няма да се доближи до Елай.

Клюката гласи, че Георгиев изпитвал силен страх от бащата на Омерова. В шоуто „ВИП Брадър” той призна, че след развода заминал за България съвсем набързо и оставил целия си багаж в Москва, а причината да избяга била сериозна. Когато го попитаха защо не си е прибрал поне дизайнерските дрехи, той просто махна с ръка и даде да се разбере, че темата му е неприятна. Твърди се, че бившият тъст на Благо бил важна клечка и се заканил, че ще се саморазправя с него, задето наранил дъщеря му. Джизъса дочул, че му готвят „изненада”, натъпкал няколко парцала в малък сак и хванала първия самолет за София, уплашен за собственото си физическо състояние.

Освен малкия Елай, футболистът има още две по-големи деца от гимнастичката Христина Витанова. С нея са разделени от много години, но тя все още таи горчивина в себе си заради Благой. По време на съвместното им съжителство дългокраката брюнетка изтърпя какви ли не унижения.

Преди 12 години бившият футболист заряза Христина в напреднала бременност и се впусна в авантюра с фолк певицата Лиана. Георгиев се кълнеше, че е много влюбен в залязващата чалга изпълнителка, но бързо се отегчи и изкара едва 6-7 месеца с нея. Той успя да измоли прошка от Витанова и двамата се събраха, ала татуираният спортист не изтрая дълго, без да погледне чуждо. Изневерите му нямаха край, но въпреки това гимнастичката си затваряше очите и го търпеше. По това време плейбоят почти не се прибирал у дома и обикалял нощни заведения, а през леглото му минали стотици знайни и незнайни красавици.

След разлъката с Витанова секс списъкът на Джизъса набъбна още повече. Той завъртя главата на богаташката щерка Куини-Алис Николова, после пък спеше с годеницата на покойния Христо Сираков – Биляна Евгениева. Имаше кратка авантюра и с младата певица Гери-Никол.

Последната „голяма любов” на Георгиев  бе плеймейтката Златка Райкова, която му роди четвърто дете – Благой -младши. Двамата изглеждаха много щастливи, участваха заедно и в шоуто „ВИП Брадър” Джизъса обаче и този път не успял да остане верен. Изглежда, семейния живот бързо отегчава бившия спортист, който е свикнал често да сменя жените.

Блондинката се оказа по-богата от футболиста

Противно на очакванията, че Златка Райкова е била с Благой заради парите му, ситуацията се оказва точно обратната. Според близки до разделената двойка, в последните 2 години именно блондинката е тази, която вади парите. На практика, татуираният футболист бил напълно разорен и нямал никакви пари. В общи линии, Благой разчитал на това, което Райкова изкарва. Някои намекват, че именно това е била и причината половинката му да изстине към него – Благой не само че не вадел пари, ами профуквал състоянието й и демонстративно й изневерявал.

Хитрата Златка пък въртяла доста добър бизнес с модната си марка. Тя произвежда евтина конфекция, която продава чрез интернет сайт. Според запознати, в добрите месеци блондинката успяла да реализира над 100 000 лева оборот, от които чистата печалба била поне по 30 хилядарки месечно. Освен това припечелвала солидни суми и от реклами.

8 Коментара

hhhhh

преди 2 години

Да, да. 100 000лв оборот с рокли от 60-110лв. Средна цена 85 - има-няма 1180 рокли, до 1600, че има и промоции и евтинджоси. Демек на ден по 40-50 парцала. ВСЕКИ ДЕН. Кой ги купува, като фенките ѝ са или други к*рви, или 12 годишни лапета от селата български, чиито семейства живеят със 600лв месечно? Хммм, много интересно. Проста математика и проста плеймейт. Статията, иначе, ако не се замислиш над нея - много добре, става.

Коментирай

Лолита

преди 2 години

Просто беше въпрос на време. Някой да не очакваше, че ще остареят заедно. Измислени "Випове", особено Злата, тъпатата селянка. Добре, че са пластичните хирурзи, че малко да и оправят селската физиономия.

Коментирай

ай сиктер

преди 2 години

Не ни занимавайте с парцаляците на републиката.Никой не го интересува.

Коментирай

Злати

преди 2 години

имам бизнес ти нямаш, известна съм ти си никой! какво има да се говори повече?

Коментирай

сони

преди 2 години

Ами като гледам този си записва в тефтерчето известни бройки, минава едната после другата и хайде хвалбите вижте с кои съм бил.То големият кеф да бъдеш с такъв , дето ти е ясно че ще те мине и ще си заниме.Едва ли ще седи да гледа детето на джизъса.А Златка-патка се залъгва колко е вървежна- да вървежна си за няколко вечери и дотам.

Коментирай

Гани

преди 1 година

Ех, Златке-Патке, как се прецака, хем с малко дете хем на годинки вече, повяхнала.. и ся кво прайме ?! Много и е гадно на милата, ама като е куха лейка да се хване с мъж, с толкова деца и бивши зад гърба си, това е положението. Златка си изтърва златните години с тъпи, бедни хлапета и накрая се хвана с тоя идиот като удавник за сламка, роди това дете щото времето и изтичаше и затова си го наби сама. Сега вече е поредната самотна майка без много шансове за богат, готин мъж, щото млади плеймейтки мнооого, няма кой с нея да се занимава

Коментирай

Istinata

преди 1 година

Toq si e chist cheren mangal! Zlatka sushto e ciganka no bqla...zabravi kak raboti na fenerite v amsterdam tarifata i beshe 80 euro! A bogatite gotini maje ne se zanimavat s kurvi i izmisleni grozni pleimeitki...a si hvashtat naistina hubavi jeni daje i estestveni

Коментирай

чорнь кор

преди 1 година

сега черен и го тъпчат в обиграната чукана пичка. свършва и в устата шиба я на задна по хотелите и после ще я ритне. Само Георги държеше на нея ама тя е тъпо парче

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.